Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ολυμπιακή Αεροπορία θα συνεχίσει τις πτήσεις προς τη Μελβούρνη

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Μάρτιος 2000, 00:00

Η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> επανεξέτασε μαζί με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς την απόφαση της να αναστείλει τις πτήσεις προς την Μελβούρνη<.><...>

.
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Βικτώριας, του αεροδρομίου της Μελβούρνης, της τοπικής ελληνικής κοινωνίας, των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων και μελών της ελληνικής κοινότητας στην Αυστραλία πρόσφεραν σημαντική οικονομική βοήθεια στην Ολυμπιακή Αεροπορία με σκοπό την διατήρηση της σύνδεσης της Μελβούρνης. Ως αποτέλεσμα ήταν να βελτιωθούν τα οικονομικά δεδομένα και να παρθεί η απόφαση για συνέχιση των πτήσεων.
Σχετικά με την απόφαση αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κ. Rod Lynch ανέφερε ότι «το Σίδνεϊ παραμένει ο πιο κερδοφόρος προορισμός και η ΟΑ δεσμεύεται να διατηρήσει τις πτήσεις της προς την πόλη αυτή. Παρά ταύτα η σύνδεση με τη Μελβούρνη επανεξετάστηκε υπό το πρίσμα των νέων οικονομικών δεδομένων».
Από τις 26 Μαρτίου που ξεκινάει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων η ΟΑ θα εξυπηρετεί την Μελβούρνη με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως και το Σίδνεϊ με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.
Από τα μέσα Αυγούστου θα υπάρξει μείωση των πτήσεων προς τη Μελβούρνη, σε μια πτήση την εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό οι επιβάτες της ΟΑ θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται με ειδική ναυλωμένη πτήση, υπό την επωνυμία της ΟΑ και με το δικό της αριθμό πτήσης, για τη σύνδεση της Μελβούρνης με το διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϊ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΑ, η εταιρία θα συνεχίσει το διάλογο με την ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Έτσι θα δοθεί χρόνος για περαιτέρω ανάλυση και εκτίμηση της υποστήριξης όλων των ενδιαφερομένων για τη Μελβούρνη και κατά πόσο αυτό μεταφράζεται στην απαραίτητη αύξηση των εσόδων της ΟΑ.
Το προτεινόμενο πρόγραμμα πτήσεων θα είναι συνεχώς υπό εξέταση προκειμένου να εκτιμηθεί η ανταπόκριση της αγοράς, αλλά καμιά νέα απόφαση δεν θα ληφθεί αν δεν ολοκληρωθεί η μελέτη όλων των στοιχείων.
Η ΟΑ δεσμεύεται να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων προς την Αυστραλία εφ’ όσον υπάρξουν διαθέσιμα αεροσκάφη και η γραμμή δείξει τάσεις κερδοφορίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top