Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παρουσίαση της Κύπρου στην ΙΤΒ και την ΜΙΤΤ

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Μάρτιος 2000, 00:00

Η Κύπρος<.> θα συμμετάσχει στις τουριστικές εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα στο Βερολίνο και τη Μόσχα<...>

, την ΙΤΒ και την ΜΙΤΤ, και μάλιστα σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκου Ρολάνδη στη Ρωσία θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια για το θέμα της υψηλής τεχνολογίας.
Ο υπουργός Εμπορίου ανέφερε πως θα μεταβεί στις 20 Μαρτίου στη Μόσχα όπου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για το θέμα της υψηλής τεχνολογίας, το οποίο, όπως είπε, "είναι τεράστιας σημασίας για την Κύπρο και θα αλλάξει τη βιομηχανική εικόνα της χώρας".
"Η επίσκεψη στη Μόσχα είναι πολύ σημαντική για την Κύπρο", είπε ο κ. Ρολάνδης, επειδή, όπως εξήγησε, "προτιθέμεθα να αναπτύξουμε μια πολύ καλή σχέση εργασίας με Ρώσους επιστήμονες".
Ο υπουργός Εμπορίου εξέφρασε επίσης την ευχή ότι "οι φίλοι μας από τη Ρωσία θα μετάσχουν κατά τρόπο ενεργό σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθεια της Κύπρου".
Αναφερόμενος στο θέμα του τουρισμού, ο κ. Ρολάνδης είπε ότι παρά το γεγονός πως πέρσι υπήρξε μικρή μείωση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, φέτος αναμένεται να υπάρξει ανάκαμψη.
Ο υπουργός είπε ότι η Κύπρος προσφέρει αρκετά στους Ρώσους τουρίστες και εξέφρασε την ελπίδα ότι με την επίσκεψη του στη χώρα και τη συμμετοχή της Κύπρου στην τουριστική έκθεση της Μόσχας, οι σχέσεις των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα θα αναθερμανθούν περισσότερο.
Επίσης, ο κ. Ρολάνδης θα μεταβεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Βερολίνο όπου θα παραστεί στην ΙΤΒ που πραγματοποιείται από τις 11-15 Μαρτίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top