Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα σαράντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Τα σαράντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας του Astir Palace Vouliagmeni, ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace πραγματοποίησαν λαμπρή τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου συγκροτήματος […]

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας του Astir Palace Vouliagmeni, ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας και το ξενοδοχειακό<...> συγκρότημα Astir Palace πραγματοποίησαν λαμπρή τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου συγκροτήματος την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2005, στο ξενοδοχείο Nafsika.

Σύμβολο της διακριτικής πολυτέλειας και της υψηλής ποιότητας στο χώρο της φιλοξενίας, ο γνωστός στην παγκόσμια τουριστική ελίτ, ως Αστέρας Βουλιαγμένης, υπηρετεί εδώ και 40 χρόνια τον υψηλό τουρισμό, χαράσσοντας μία σημαντική πορεία στον ξενοδοχειακό τομέα και, κατ` επέκταση, στον ελληνικό τουρισμό. Φέτος, το Astir Palace Vouliagmeni γιορτάζει τέσσερις δεκαετίες ιστορίας και συνεχούς προσφοράς, προβάλλοντας, παράλληλα, το νέο, μοντέρνο του πρόσωπο, που το κατατάσσει ανάμεσα στα πολυτελέστερα City Hotels Resorts της διεθνούς αγοράς.

Το κύρος του ονόματος Astir Palace, σε συνδυασμό με μια σειρά αναβαθμίσεων στους χώρους και στις υπηρεσίες του συγκροτήματος, προμηνύουν την έναρξη μιας νέας εποχής για το Astir Palace Vouliagmeni: Με πολυτελείς κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό, τις τελευταίες τάσεις από το χώρο της αρχιτεκτονικής, της τεχνολογίας και της διακόσμησης, οι ανακαινισμένοι χώροι του Astir Palace συνδυάζουν απόλυτα την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος με την πολυτέλεια και τη χαλάρωση, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του Astir Palace, στην τελετή εγκαινίων του συγκροτήματος, ο Πρόεδρος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, κ. Τάκης Αράπογλου, δήλωσε “…Ο Αστέρας είναι μοναδικός στη Μεσόγειο. Αισθανόμαστε ακέραια την ευθύνη να τον αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Στόχος μας είναι, λοιπόν, να προσδώσουμε το κύρος και την αίγλη που του αρμόζει και να εντάξουμε το ξενοδοχειακό συγκρότημά μας στην ελίτ της παγκόσμιας ξενοδοχίας, εκεί που δικαιωματικά ανήκει”, ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε “Εμείς στο βαθμό που έχουμε την ευθύνη της διαχείρισης της αξίας που λέγεται Αστέρας κάναμε το πρώτο βήμα και ολοκληρώσαμε σε πρώτη φάση την επένδυση των 70 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που είχε αρχίσει η προηγούμενη διοίκηση του Ομίλου υπό τον αείμνηστο Θεόδωρο Καρατζά. Συμβάλλαμε με κάθε μέσο υποστηρίζοντας την προσπάθεια να ολοκληρωθούν σε χρόνο ρεκόρ τα έργα της ανακαίνισης των ξενοδοχείων, να επαναλειτουργήσουν όπως έπρεπε κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων και των Ολυμπιακών Αγώνων και να τύχουν της διεθνούς προβολής και αναγνώρισης από τους υψηλούς επισκέπτες που φιλοξένησαν. Υπολογίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί το έργο απαιτούνται ακόμη 30 εκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις”.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του Astir Palace Βουλιαγμένης, κ. Παύλος Ζορμπάς, δήλωσε Το Astir Palace Vouliagmeni, είναι το στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Η νέα, σύγχρονη και υπερπολυτελής φυσιογνωμία του Αστέρα αποκτά ιδιαίτερη σημασία σήμερα, που οι προσπάθειες όλων των παραγόντων του τουρισμού έχουν ένα και μόνο στόχο, την ανάπτυξη και προβολή του ποιοτικού ελληνικού τουρισμού. Το συγκρότημα του Αστέρα, με πληρότητα και άνεση χώρων και υπηρεσιών, τελειότητα αισθητικής και σύγχρονη τεχνολογία που υποστηρίζει τις ξενοδοχειακές και συνεδριακές λειτουργίες και με ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή. Έχουμε δημιουργήσει τις άριστες συνθήκες διαμονής και εξυπηρέτησης, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει σύγχρονες ανέσεις και εξυπηρετήσεις μέσα σε ένα μοναδικό, για τη φυσικότητα και αισθητική, περιβάλλον”. Παράλληλα, ο κ. Π. Ζορμπάς τόνισε “Συμμετέχουμε σε κάθε συλλογική προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη και προβολή της ξενοδοχειακής υποδομής της χώρας. Και σαν αποτέλεσμα έρχονται οι διεθνείς διακρίσεις. Πρόσφατα το Astir Palace βραβεύτηκε στη Διεθνή Έκθεση της Κίνας με το ασημένιο-δεύτερο βραβείο για τις ενέργειες Μάρκετινγκ ευρωπαϊκής συμμετοχής, με πρώτο το αεροδρόμιο του Μονάχου”.

Το νέο πρόσωπο του Astir Palace αναδεικνύεται μέσα από τη ριζική ανακαίνιση των ξενοδοχείων Arion και Nafsika. Το Arion, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των 6 αστέρων (Exclusive Club Hotel & Spa), διακρίνεται για την κλασσική πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη σχεδίαση επίπλων και εξοπλισμού που υπογράφουν διάσημοι οίκοι του εξωτερικού. Η δυναμική και το κύρος του ξενοδοχείου αναδεικνύεται μέσα από την εξαιρετική θέα και από τον μεγάλο αριθμό παροχών, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προσωπικό σέρβις.

Η μοντέρνα αισθητική, η σύγχρονη διακοσμητική αντίληψη και η σύγχρονη τεχνολογία που κυριαρχούν στο Nafsika (Luxury Seaside Resort Hotel & Conference Center) δημιουργούν την ιδανική επιλογή για εταιρικούς επισκέπτες υψηλού επιπέδου. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ξενοδοχείων είναι το Excelsior Club, ένα VIP Club “για λίγους”, με VIP lounge και butler service. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι του Astir Palace περιλαμβάνουν τις πιο σύγχρονες υποδομές και παροχές για τους επισκέπτες του συγκροτήματος: τρεις ιδιωτικές παραλίες, τρεις πισίνες εκ των οποίων η μία θερμαινόμενη, δύο κέντρα άθλησης, γήπεδα τένις, μπάσκετ και mini soccer, επτά εστιατόρια και ισάριθμα μπαρ, in house εμπορικό κέντρο, Conference Center, VIP Club, ελικοδρόμιο, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι parking, αίθουσες χορού, ειδικές υπηρεσίες φύλαξης και αναψυχής παιδιών εξασφαλίζουν αξέχαστες διακοπές πέραν κάθε προσδοκίας.

Το ειδυλλιακό τοπίο του Λαιμού Βουλιαγμένης κοσμεί το περίφημο εστιατόριο Club House, ένας χώρος που συνδυάζει την ποιότητα με το εξαιρετικό σέρβις και την απέραντη θέα στο Σαρωνικό, αποτελώντας σημείο αναφοράς για εκλεπτυσμένα γούστα. Το Astir Palace Vouliagmeni τιμά τα 40 χρόνια λαμπρής πορείας του στον ξενοδοχειακό τομέα και αποκαλύπτεται ακόμα πιο ανανεωμένο, πολυτελές και σύγχρονο, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή αστείρευτης δημιουργικότητας και συνεχούς εξέλιξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024