Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜόνο μία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία μέσα στην δεκάδα που προτιμούν οι αμερικανοί

Μόνο μία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία μέσα στην δεκάδα που προτιμούν οι αμερικανοί

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ από την βρετανική εταιρία Skytrax, μόνο η αεροπορική εταιρία British Airways βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα των αεροπορικών εταιριών, […]

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ από την βρετανική εταιρία Skytrax, μόνο η αεροπορική εταιρία<...> British Airways βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα των αεροπορικών εταιριών, που προτιμούν οι Αμερικάνοι για να ταξιδέψουν.

Την πρώτη θέση την κατέχει η αεροπορική εταιρία του Χονγκ Κονγκ Cathay Pacific, σύμφωνα με ίδια έρευνα στην οποία συμμετείχαν εκατομμύρια επιβατών. Η δημοσκόπηση ζητούσε από τους συμμετέχοντας να βαθμολογήσουν τις 10 διεθνείς αεροπορικές εταιρίες σύμφωνα με τα κριτήρια του εξωτερικού. Την Cathay Pacific προτιμούν οι περισσότεροι Αμερικανοί για να πετάξουν στην Ασία. Σύμφωνα με την έρευνα, οι δέκα καλύτερες είναι οι εξής:

  1. Cathay Pacific
  2. Quantas Airways
  3. Emirates
  4. Singapore Airlines
  5. British Airways
  6. Malaysia Airlines
  7. Thai Airways
  8. Qatar Airways
  9. Asiana Airways
  10. ANA All Nippon Airways

Οι καλύτερες βάσει περιοχής ήταν στην Ασία οι Cathay Pacific, Malaysia Airlines και Singapore Airlines, στην Ευρώπη οι British Airways, PGA Portugalia και Finnair και στη Β. Αμερική η Air Canada.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024