Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕξαπλώνεται η easyCruise και στα ελληνικά λιμάνια

Εξαπλώνεται η easyCruise και στα ελληνικά λιμάνια

Aρχισαν οι συνομιλίες του Στέλιου Χατζηιωάννου με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με στόχο η νέα εταιρία κρουαζιέρων easyCruise που έχει δημιουργήσει εδώ και λίγους μήνες να συμπεριλάβει στα δρομολόγια της […]

Aρχισαν οι συνομιλίες του Στέλιου Χατζηιωάννου με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με στόχο η νέα εταιρία κρουαζιέρων<...> easyCruise που έχει δημιουργήσει εδώ και λίγους μήνες να συμπεριλάβει στα δρομολόγια της και τα ελληνικά νησιά, το καλοκαίρι του 2006.

“Ξεκινήσαμε συνομιλίες με το υπουργείο”, ανέφερε ο κ. Χατζηιωάννου σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, “με στόχο να πιάσουμε σε 7 λιμάνια το 2006. Η κρουαζιέρα θα μπορεί να ξεκινήσει από την Αθήνα, από το λιμάνι του Πειραιά, και να συμπεριλαμβάνει τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, και τα Χανιά, και τη Μήλο. Όλοι αυτοί οι προορισμοί, εκτός της Πάτμου, έχουν αεροπορικές συνδέσεις, στοιχείο που επιτρέπει στους επιβάτες να επιβιβασθούν και αποβιβασθούν σε όποιο λιμάνι θέλουν. Το μυστικό μας είναι ότι το καράβι κάθεται όλη τη νύχτα στο λιμάνι, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να διασκεδάσουν.”

Έτσι η easyCruise έχει μέση ηλικία επιβατών 35 χρονών σε αντίθεση με τις `παραδοσιακές` εταιρίες κρουαζιερών που έχουν επιβάτες με μέση ηλικία 54 χρόνων.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χατζηιωάννου το καράβι της easyCruise το χειμώνα θα πάει στην Καραϊβική όπου θα συνεχίσει τις κρουαζιέρες του, ενώ στα μέσα του μηνός θα πάει στα νησιά Barbados για να συνομιλήσει με τα λιμάνια της περιοχής. Επίσης, η συμφωνία του συμπεριλαμβάνει και το γαλλικό νησί Μαρτινίκα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024