Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΝέα συνεργασία μεταξύ του Alpine Center και του DCT

Νέα συνεργασία μεταξύ του Alpine Center και του DCT

Στα πλαίσια των διεθνών του συνεργασιών το Alpine Center, προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την ελβετική σχολή διοίκησης ξενοδοχείων Domino Carlton Tivoli. Το DCT, έχει τις εγκαταστάσεις του στο […]

Στα πλαίσια των διεθνών του συνεργασιών το Alpine Center, προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την ελβετική σχολή διοίκησης ξενοδοχείων<...> Domino Carlton Tivoli.

Το DCT, έχει τις εγκαταστάσεις του στο Vitznau της Ελβετίας και θεωρείται μία από τις καλύτερες ελβετικές σχολές διοίκησης ξενοδοχείων.

Όπως και το Alpine Center ακολουθεί την ελβετική φιλοσοφία πάνω σε θέματα κατάρτισης και εκπαίδευσης και χρησιμοποιεί ξενοδοχείο ως εγκαταστάσεις όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν πρακτικά τις θεωρίες που διδάσκονται στην τάξη. Τα προγράμματα που προσφέρονται και στα δύο ιδρύματα είναι της υψηλότατης ποιότητας και οδηγούν στην απονομή διπλωμάτων, ανώτερων διπλωμάτων, πτυχίων και μεταπτυχιακών τίτλων στη διοίκηση ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων και στη μαγειρική τέχνη.

Και τα δύο ιδρύματα είναι αναγνωρισμένα και έχουν συνεργασίες με Βρετανικά και Αμερικανικά πανεπιστήμια. Τριάντα διαφορετικές υπηκοότητες αντιπροσωπεύουν το σπουδαστικό σώμα προσφέροντας κατά συνέπεια ένα διεθνές περιβάλλον σπουδών και εκπαίδευσης.

Το κυριότερο όφελος της νέας αυτής συνεργασίας είναι η μεταφορά σπουδαστών μεταξύ των ιδρυμάτων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μαγειρικής τέχνης του Alpine μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης του DCT και να αποκτήσουν το “Advanced Diploma in European Culinary Management”, ειδικευόμενοι στην υψηλή ευρωπαϊκή κουζίνα και την ζαχαροπλαστική. Οι απόφοιτοι του DCT και κάτοχοι πτυχίου στη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, MA in International Hospitality & Tourism Leadership, που προσφέρει το Alpine.

Aλλα οφέλη αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν κοινά προωθητικές ενέργειες, ανάπτυξη νέων προγραμμάτων, προγράμματα ανταλλαγής σπουδαστών που συμβάλουν στις ποιοτικές προδιαγραφές των σχολείων προετοιμάζοντας ακόμη πιο καταρτισμένα επαγγελματικά στελέχη.

Την περσινή χρονιά το Alpine Center είχε προχωρήσει στην σύναψη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας (UOW) και προσέφερε το πρόγραμμα BA(Hons) in International Hospitality & Tourism Management καθώς και δύο, πρωτοποριακά στο είδος τους προγράμματα, που λίγα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Ευρώπη προσφέρουν. Το BA(Hons) in Culinary Arts Management (Μπάτσελορ στην Διοίκηση Μαγειρικής Τέχνης) το οποίο απευθύνεται και σε επαγγελματίες και το MA in International Hospitality & Tourism Leadership.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024