Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρώτηση στη Βουλή για την ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας για την Ελλάδα

Ερώτηση στη Βουλή για την ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας για την Ελλάδα

Στην ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε η Αυστραλία για την Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία οι Αυστραλοί που σκοπεύουν να επισκεφθούν τη χώρα μας πρέπει να προσέχουν τους αναρχικούς, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους σεισμούς, αναφέρθηκε η βουλευτής Μαγνησίας…

Στην ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε η Αυστραλία για την Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία οι Αυστραλοί που σκοπεύουν να επισκεφθούν τη χώρα μας πρέπει<...> να προσέχουν τους αναρχικούς, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους σεισμούς, αναφέρθηκε η βουλευτής Μαγνησίας Ροδούλα Ζήση σε ερώτηση της προς τον υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα η ερώτηση αναφέρει ότι σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε και για την αναμενόμενη κίνηση από Αυστραλία αισιόδοξη άποψη και προέβλεπε αύξηση. Ήδη με την ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας, σύμφωνα με την οποία οι Αυστραλοί που σκοπεύουν να επισκεφθούν τη χώρα μας “πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση για την ασφάλειά τους και να προσέχουν τυχόν ύποπτες ενέργειες”, δημιουργείται πολύ άσχημο κλίμα για τους πιθανούς τουρίστες από την χώρα αυτή, αλλά και γενικότερα για όλες τις χώρες.

  1. Γιατί δεν αντέδρασε το Υπουργείο Τουρισμού στην σχετική ταξιδιωτική οδηγία;
  2. Σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προχωρήσει;
  3. Εξακολουθεί να έχει αισιόδοξη εικόνα από την προβλεπόμενη κίνηση από Αυστραλία και πού στηρίζει αυτή την αισιοδοξία;
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024