Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Finnair πλήρες μέλος της συμμαχίας Oneworld

Η Finnair πλήρες μέλος της συμμαχίας Oneworld

Η αεροπορική εταιρία Finnair θα γίνει πλήρες μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας Oneworld. Η Finnair ήδη έχει αναπτύξει στενές σχέσεις συνεργασίας με την British Airways η οποία είναι η […]

Η αεροπορική εταιρία Finnair θα γίνει πλήρες μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχία<.>ς Oneworld. Η Finnair ήδη έχει αναπτύξει στενές σχέσεις συνεργασίας με την British Airways η οποία είναι η ιδρύτρια της Oneworld, αλλά έχει πολύ λιγότερες σχέσεις με όλα τα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας.
Η Cathay Pacific, η Canadian Airlines, η Quantas, η American Airlines, και η Iberia αυτή την στιγμή ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο θα προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσα από το δίκτυο της Finnair. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη συνεργασία κοινών κωδικών πτήσεων, τη συνεργασία στο αεροδρόμιο του Heathrow, και την αμοιβαιότητα των προγραμμάτων των συχνών επιβατών.
Η διευθύντρια marketing της Finnair κ. Dorita Dahl-Foreman θεωρεί ότι η συμμαχία της Oneworld θα δώσει στη Finnair τη δυνατότητα πρόσβασης σε νέες αγορές. Παρόλα αυτά η Finnair θα πρέπει να διατηρήσει την ανεξαρτησία της και η Oneworld να λειτουργεί σαν υπο-επωνυμία.
Να σημειωθεί ότι στην ίδια αεροπορική συμμαχία αναμένεται να συμμετάσχει μελλοντικά και η Ολυμπιακή Αεροπορία, μιας και θυγατρική εταιρία της British Airways πρόκειται να αναλάβει το management της Ο.Α.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024