Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτα Ιωάννινα το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Ηπείρου

Στα Ιωάννινα το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Ηπείρου

Στα Ιωάννινα και πιο συγκεκριμένα στις 24 και 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Αναπτυξιακό Συνέδριοτης Περιφέρειας Ηπείρου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της περιοχής. Ειδικότερα, […]

Στα Ιωάννινα και πιο συγκεκριμένα στις 24 και 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Αναπτυξιακό Συνέδριο<...>της Περιφέρειας Ηπείρου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της περιοχής.

Ειδικότερα, τα θέματα, τα οποία θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, καλύπτουν δύο ενότητες. Η πρώτη περιλαμβάνει την στρατηγική της Λισσαβόνας, τη νέα προγραμματική περίοδο του Δ` ΚΠΣ, τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις συμπράξεις του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, ενώ η δεύτερη τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Ηπείρου (π.χ. βελτίωση των υποδομών, ενίσχυση ανθρωπίνου κεφαλαίου, αγροτική ανάπτυξη, τουρισμός, πολιτισμός κ.λ.π.). Παράλληλα, θα οργανωθούν και στρογγυλά τραπέζια, όπου θα συζητηθούν εκτενέστερα οι προτεραιότητες της Περιφέρειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024