Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση των επισκεπτών στην MITT 2000

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Μάρτιος 2000, 00:00

Η 7η διοργάνωση της τουριστικής έκθεσης της Ρωσίας, η MITT<.> 2000, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από<...>

100.000 επισκέπτες. Η έκθεση διοργανώνεται από τις 22-25 Μαρτίου του 2000 στο εκθεσιακό κέντρο Krasnaya Presnaya Expocentre και παρουσιάζει τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες από περίπου 2.000 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές λαμβάνουν μέρος στην έκθεση με αντιπροσώπευση από τα επίσημα γραφεία τουρισμού τους, και άλλες 40 θα έχουν μια απλή παρουσία.
Στην έκθεση είναι προσκεκλημένοι υψηλά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένου και του δρα de Villiuers, αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, όπως επίσης και διάφοροι υπουργοί.
Αυτή την χρονιά πρόκειται να διοργανωθεί στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο από τις 20-22 Μαρτίου το πρώτο διεθνές συνέδριο για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ρωσία, 1st International Conference on Tourism Development to the Russian Federation, που υποστηρίζεται από την UNDP και την UNESCO.
Επίσης, εκτός από το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα δοθούν για δεύτερη χρονιά τα βραβεία, The Russian Travel Awards.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top