Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέα λεωφορειακή γραμμή περιήγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ξεκινάει ο ΟΑΣΑ

Νέα λεωφορειακή γραμμή περιήγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ξεκινάει ο ΟΑΣΑ

Στην υλοποίηση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας για την αναβάθμιση του Τουριστικού Προϊόντος της Αττικής προχωρεί η Διοίκησητου Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής (ΟΑΣΑ). Έτσι, από 1η Ιουλίου 2005 ξεκινάει μια νέα Λεωφορειακή […]

Στην υλοποίηση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας για την αναβάθμιση του Τουριστικού Προϊόντος της Αττικής προχωρεί η Διοίκηση<...>του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής (ΟΑΣΑ). Έτσι, από 1η Ιουλίου 2005 ξεκινάει μια νέα Λεωφορειακή Γραμμή, η οποία θα έχει ως στόχο την περιήγηση των επιβατών της στα κυριότερα μνημεία και αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Μάλιστα, η πρωτοβουλία αυτή του ΟΑΣΑ, που ακολουθεί τα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών πόλεων και προορισμών, όπου ήδη έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία, έλαβε τα συγχαρητήρια της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, αφού όπως σημειώνει σε πρόσφατη ανακοίνωση της η Ένωση “είναι προς το συμφέρον όλων των ξενοδόχων και του τουρισμού της Αττικής να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, ενθαρρύνοντας και προτρέποντας τους επισκέπτες και τουρίστες των ξενοδοχείων να χρησιμοποιήσουν την νέα αυτή Λεωφορειακή Τουριστική Γραμμή, ώστε να καθιερωθεί”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΞΑ, κατόπιν συνεργασίας της με τον ΟΑΣΑ, θα προμηθευτεί έντυπα με το πρόγραμμα της διαδρομής στα ελληνικά και αγγλικά, καθώς και κάποιες αφίσες, προκειμένου να τις διαθέσει στην συνέχεια στα ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024