Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο κ. Robert F. Cotter προάγεται σε Chief Operating Officer της Starwood

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2000, 00:00

Η Starwood<.> Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ανακοίνωσε σήμερα την προαγωγή του<...>

Robert F. Cotter, President of International Operations, σε Chief Operating Officer. Ο κ. Cotter θα αναφέρεται στον κ. Barry Sternlidht, Πρόεδρο και Ανώτατο Εκτελεστικό Προϊστάμενο.
Στη νέα του θέση, ο κ. Cotter θα αναλάβει την ευθύνη για όλες τις λειτουργίες της εταιρίας και θα εμπλακεί σημαντικά στη διαμόρφωση στρατηγικής κατεύθυνσης για την εταιρία. Αντικαθιστά τη Brenda Barnes, εξωτερική διευθύντρια της εταιρίας, η οποία έχει υπηρετήσει ως προσωρινή COO από τις 4 Νοεμβρίου 1999.
«Η 30χρονη πείρα του Bob στην Starwood και ITT Sheraton σε Ευρώπη, Ασία/Ειρηνικό, και Βόρεια Αμερική, τον καθιστά μοναδικά κατάλληλο για αυτές τις νέες διευρυμένες ευθύνες», αναφέρει ο κ. Sternlicht. «Ο Bob είναι ένας καινοτόμος ηγέτης ο οποίος θα εξακολουθήσει να αγκαλιάζει τις προκλήσεις και ευκαιρίες του νέου κόσμου, όπως έχει αποδείξει με προηγμένη τεχνολογία βασισμένης στο Internet στην Ευρώπη.»
Ο κ. Cotter ονομάστηκε President, International Operations το Δεκέμβριο του 1999 αφού είχε υπηρετήσει ως Πρόεδρος της Starwood στην Ευρώπη από το Μάρτιο του 1998. Ο κ. Cotter προηγουμένως είχε υπηρετήσει ως President, Europe Division, Πρόεδρος του τμήματος Ασίας – Ειρηνικού, και εργάστηκε σε πολυάριθμες θέσεις sales και marketing στις ΗΠΑ και στην Ασία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top