Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από την Maris Green Team

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Ιούνιος 2005, 00:00

Με στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Maris Green Team - ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών<...>

του ομίλου Maris Hotels - συμμετείχε και φέτος στην προσπάθεια για την προστασία της Μεσογείου `Clean Up The Med 2005`, την οποία συντονίζει η περιβαλλοντική οργάνωση της Ιταλίας Legambiente, καθώς και σε εκδηλώσεις της 5ης Ιουνίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα η δραστηριότητα `Καθαρίστε τη Μεσόγειο` υποστηρίζεται από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, η Maris Green Team συμμετείχε στον καθαρισμό της παραλιακής ζώνης και στις εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος Χερσονήσου στις 27 Μαΐου και έλαβαν μέρος τουριστικοί φορείς, σχολεία και περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Παράλληλα, μέλη της Maris Green Team και πελάτες του ξενοδοχείου Candia Μaris συμμετείχαν στην εκδήλωση καθαριότητας της Αμμουδάρας, κατά την οποία καθαρίστηκε η παραλία και ο περιβάλλων χώρος του ξενοδοχείου.

Τέλος, στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Maris Green Team συμμετείχε στον καλλωπισμό της οδού Χαριλάου Τρικούπη στο Ηράκλειο και ειδικότερα του τμήματος μεταξύ της οδού και του δημοτικού χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Προστασίας Περιβάλλοντος Νομού Ηρακλείου με τη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές - εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του Ομίλου - και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λ.π., υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων, όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.α..

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top