Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕντός της επόμενης εβδομάδας το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της ΝΑ Ηρακλείου

Εντός της επόμενης εβδομάδας το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της ΝΑ Ηρακλείου

Το πρώτο της Αναπτυξιακό Συνέδριο διοργανώνει εντός της επόμενης εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα στις 23 – 25 Ιουνίου 2005,η Νομαρχία Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Νομάρχη, κ. Σαρρή, “τις […]

Το πρώτο της Αναπτυξιακό Συνέδριο διοργανώνει εντός της επόμενης εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα στις 23 – 25 Ιουνίου 2005,<...>η Νομαρχία Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Νομάρχη, κ. Σαρρή, “τις εργασίες του Συνεδρίου θα κηρύξει ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας.

Ορισμένα από τα θέματα του Συνεδρίου αφορούν στον αναπτυξιακό χάρτη του Νομού Ηρακλείου, στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στην αγροτική οικονομία, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την οικονομία, το περιβάλλον, την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού (επαγγελματική κατάρτιση, νέες τεχνολογίες), την επιχειρηματικότητα, τις υπηρεσίες, τον τουρισμό, την Παιδεία, την υγεία και την πρόνοια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Σάββατο 25 Ιουνίου θα γίνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, όπου θα προσπαθήσουν οι συμμετέχοντες να κάνουν και μια ιεράρχηση των έργων, ώστε να παρουσιαστεί ένα συγκροτημένο σχέδιο στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024