Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΓαμήλια τελετή για 30 ζεύγη …υπό τη θάλασσα με πρωτοβουλία της Thai Airways

Γαμήλια τελετή για 30 ζεύγη …υπό τη θάλασσα με πρωτοβουλία της Thai Airways

Με μία βουτιά στα νερά της θάλασσας του Anaman στο Trang της Ταϊλάνδης, ξεκίνησαν την έγγαμη ζωή τους στη νέα χιλιετία 30 νεαρά ζευγάρια απ΄ όλο τον κόσμο, την ημέρα […]

Με μία βουτιά στα νερά της θάλασσας του Anaman στο Trang της Ταϊλάνδη<.>ς, ξεκίνησαν την<...> έγγαμη ζωή τους στη νέα χιλιετία 30 νεαρά ζευγάρια απ΄ όλο τον κόσμο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2000. Το θεαματικό αυτό γεγονός, που θα καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, τόσο λόγω της πρωτοτυπίας της ιδέας, όσο και για τον αριθμό των ζευγαριών που συμμετείχαν- ανάμεσά τους και ένα ελληνικό ζευγάρι, ο Μιχάλης Καραμάνος και η Γιώτα Ματσίκα- έγινε με πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρίας της Ταϊλάνδης Thai Airways International PCL.
H επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Kradan, ένα από τα 46 συνολικά νησιά της περιοχής του Trang, κοντά στην ακτή και σε βάθος 14 μέτρων. Γύρω από το καθορισμένο σημείο της γαμήλιας τελετής, άνθρωποι πάνω σε περισσότερες από 300 βάρκες παρακολούθησαν την όλη εκδήλωση. Οι μελλόνυμφοι, φορώντας στολές κατάδυσης βούτηξαν στο νερό σε ομάδες των δέκα ζευγαριών, όπου παρέλαβαν από το …βατραχάνθρωπο ληξίαρχο το αδιάβροχο πιστοποιητικό του γάμου τους.
Πριν από την τελετή έγινε ενθουσιώδης υποδοχή των ζευγαριών από τους κατοίκους του Trang, στο αεροδρόμιο της πόλης, που περιλάμβανε συγκροτήματα που έπαιζαν παραδοσιακή μουσική και ομάδες παιδιών που χόρευαν ντυμένα με παραδοσιακές ενδυμασίες, ενώ παρόντες ήταν φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία απ΄ όλο τον κόσμο.
Στη συνέχεια, στην κεντρική πλατεία της πόλης, τα ζευγάρια ανέβηκαν σε 30 ελέφαντες και παρέλασαν, ακολουθώντας άλλους τρεις ελέφαντες στους οποίους επέβαιναν εκπρόσωποι των αρχών της πόλης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024