Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

'Κίνηση' και 'Συγκίνηση' από την Βιέννη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2000, 00:00

Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Αυστρία<.>ς και η Austrian Airlines<.> οργάνωσαν μια ξεχωριστή βραδιά με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με σκοπό<...>

να παρουσιάσουν την πολιτιστική πλευρά της Βιέννης, η οποία είναι το κύριο κίνητρο για την επίσκεψη της πόλης από χιλιάδες τουρίστες.
Το θέμα στην φετινή καμπάνια είναι το 'motion + emotion' δηλαδή, 'κίνηση και συγκίνηση' που χαρακτηρίζει την καλλιτεχνική σκηνή της Βιέννης για το 2000. Δεκάδες εκδηλώσεις, εκθέσεις και συναυλίες υπόσχονται να κάνουν την παραμονή των τουριστών στην πόλη της τέχνης μια πραγματική εμπειρία.
Εκθέσεις με μοναδικά εκθέματα, όπως αυτή του Cezanne, 'Cezanne: Finished-Unfinished', ή όπως η 'Dreams 1900-2000', και η συλλογή μοντέρνας τέχνης 'Essl Collection' θα αποτελέσουν το βασικό κίνητρο για μια επίσκεψη στην Βιέννη. Επίσης, κατά την διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας, 14-24 Απριλίου, θα διοργανωθεί το φεστιβάλ OsterKlang (Πασχαλινός Ήχος) μαζί με το Angel Trail.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Βιέννης είναι πολύ σπουδαίο όπως και η προσπάθεια προώθησης του προορισμού από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Αυστρίας στην Αθήνα. Η εκδήλωση έκλεισε με μια μικρή επίδειξη των καλλιτεχνικών δυνατοτήτων της Βιέννης, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να επιθυμήσουν να την επισκεφθούν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top