Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑύξηση των γερμανών τουριστών στην Κύπρο

Αύξηση των γερμανών τουριστών στην Κύπρο

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα πλαίσια της έκθεσης ITB στο Βερολίνο, ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Νίκος Ρολάνδης έδωσε στοιχεία για την πορεία της Γερμανικής αγοράς […]

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα πλαίσια της έκθεσης ITB στο Βερολίνο, ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Νίκος Ρολάνδης έδωσε στοιχεία για<...> την πορεία της Γερμανικής αγοράς η οποία κατέχει τη δεύτερη θέση σε αφίξεις τουριστών στην Κύπρο<.>.
Το 1999 ο αριθμός των Γερμανών τουριστών που επισκέφθηκαν την Κύπρο ανήλθε στις 245 χιλιάδες, ενώ το 2000 αναμένεται να επισκεφθούν το νησί γύρω στις 300.000 Γερμανοί.
Στη συνέντευξή του ο κ. Ρολάνδης ανέλυσε την ποιοτική αξία του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και τη σημασία που δίνει η κυπριακή κυβέρνηση στην περαιτέρω βελτίωση της ήδη υπάρχουσας πολύ καλής τουριστική υποδομής. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα διάφορα έργα υποδομής που κάνει η κυπριακή κυβέρνηση, όπως γήπεδα γκολφ και μαρίνες, διεθνή πολιτιστικά φεστιβάλ και διεθνούς κύρους μουσικές εκδηλώσεις.
Το κύριο γεγονός της Κύπρου για το 2000 είναι τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος και αναμένεται να το παρακολουθήσουν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση πάνω από ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, ενώ εκατοντάδες δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στην Κύπρο για να καλύψουν την διοργάνωση, γεγονός που θα δώσει μεγάλη διεθνή προβολή στο νησί με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για τον τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024