Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση των γερμανών τουριστών στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2000, 00:00

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα πλαίσια της έκθεσης ITB στο Βερολίνο, ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Νίκος Ρολάνδης έδωσε στοιχεία για<...> την πορεία της Γερμανικής αγοράς η οποία κατέχει τη δεύτερη θέση σε αφίξεις τουριστών στην Κύπρο<.>

.
Το 1999 ο αριθμός των Γερμανών τουριστών που επισκέφθηκαν την Κύπρο ανήλθε στις 245 χιλιάδες, ενώ το 2000 αναμένεται να επισκεφθούν το νησί γύρω στις 300.000 Γερμανοί.
Στη συνέντευξή του ο κ. Ρολάνδης ανέλυσε την ποιοτική αξία του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και τη σημασία που δίνει η κυπριακή κυβέρνηση στην περαιτέρω βελτίωση της ήδη υπάρχουσας πολύ καλής τουριστική υποδομής. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα διάφορα έργα υποδομής που κάνει η κυπριακή κυβέρνηση, όπως γήπεδα γκολφ και μαρίνες, διεθνή πολιτιστικά φεστιβάλ και διεθνούς κύρους μουσικές εκδηλώσεις.
Το κύριο γεγονός της Κύπρου για το 2000 είναι τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος και αναμένεται να το παρακολουθήσουν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση πάνω από ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, ενώ εκατοντάδες δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στην Κύπρο για να καλύψουν την διοργάνωση, γεγονός που θα δώσει μεγάλη διεθνή προβολή στο νησί με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για τον τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top