Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛεπτομέρειες για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Δράμας στο Συνέδριο της Α.Μ.-Θ.

Λεπτομέρειες για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Δράμας στο Συνέδριο της Α.Μ.-Θ.

Τους στόχους, αλλά και τις ενότητες του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Δράμας, που υλοποιείται μέσω του Δ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης,παρουσίασε στους συμμετέχοντες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – […]

Τους στόχους, αλλά και τις ενότητες του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Δράμας, που υλοποιείται μέσω του Δ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης,<...>παρουσίασε στους συμμετέχοντες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο Δήμαρχος, κ. Θωμάς Μαργαρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Μαργαρίτης, το επιχειρησιακό πρόγραμμα, στο οποίο θα ενσωματωθούν τα συμπεράσματα του αναπτυξιακού συνεδρίου Δράμας, θα συμπεριλαμβάνει οκτώ ενότητες (οικονομία, εκπαίδευση, τουρισμός, ενέργεια και περιβάλλον, μεταφορές και επικοινωνία, πολιτισμός και αθλητισμός, αγροτικά, υγεία και κοινωνική πολιτική). Ενώ, θα βασίζεται στην ανάπτυξη της επικοινωνίας κέντρου, δήμου, περιφέρειας και της ευρύτερης περιοχής, στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου, του γεωργικού και κτηνοτροφικού τομέα, στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, στην οικιστική και πολεοδομική ανάπτυξη, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προστασία και αξιοποίηση των φυσικών πόρων και περιοχών.

Επίσης, ο κ. Μαργαρίτης υπογράμμισε ότι “το επιχειρησιακό πρόγραμμα για το Δ` ΚΠΣ πρέπει να είναι προϊόν συμμετοχικών διαδικασιών και ευχήθηκε το συνέδριο της Περιφέρειας να γίνει η απαρχή για μια σημαντική αναστροφή στην ανάπτυξη όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024