Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δύο νέα πλοία για την Royal Caribbean International

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάρτιος 2000, 00:00

Συμφωνία συνολικής αξίας 1,1 δισ. δολαρίων για την παραλαβή δύο νέων υπερσύγχρονων κρουαζιερόπλοιων υπέγραψε<...> η Royal Caribbean<.>

Cruises με τα ναυπηγεία Kvaerner Masa. Η παραλαβή των τύπου Eagle κρουαζιερόπλοιων προσδιορίζεται για το 2002 και 2003. Η εταιρία διαθέτει ήδη τρία τέτοια πλοία, με ναυαρχίδα το Voyager of the Seas.
Δύο ακόμα πλοία παρόμοιας χωρητικότητας με το Voyager of the Seas, 3.114 επιβατών είναι υπό κατασκευή. Πρόκειται για το Explorer of the Seas και το Adventure of the Seas, τα οποία θα παραδοθούν μέσα στο 2000 και στο 2001 αντίστοιχα. Τα δύο νέα πλοία θα έχουν πρωτότυπα αθλήματα όπως παγοδρόμιο και τοίχο αναρρίχησης που πρωτοεμφανίστηκαν στο Voyager of the Seas. Το Explorer θα είναι το πρώτο πλοίο που θα περιλαμβάνει θαλάσσιο και ατμοσφαιρικό εργαστήριο με ειδικούς επιστήμονες.
Ο πρόεδρος της Royal Caribbean κ. Richard Fain σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πρόθεση της εταιρίας είναι να ενισχύσει τη σειρά τύπου Eagle, ενώ πρόσθεσε ότι παρόλη την αύξηση της χωρητικότητας, οι προοπτικές δείχνουν πως τα πλοία θα είναι γεμάτα για το 2000. Σύμφωνα με τον κ. Fain "ένα στοιχείο που φανερώνει τη δυναμικότητα και την ικανότητα ανάπτυξης της αγοράς, είναι το γεγονός ότι το ποσοστό των ατόμων που πηγαίνουν κρουαζιέρα για πρώτη φορά με τα πλοία μας είναι περίπου το 50% του συνόλου των επιβατών μας".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top