Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέοι τρόποι περιήγησης στα μουσεία και τις γκαλερί του Λονδίνου

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Ιούνιος 2005, 00:00

Το `Museum Mile - Ένα καινούργιο κομμάτι του Λονδίνου`, είναι ένας χάρτης - φυλλάδιο που συγκεντρώνει τα περισσότερα μουσεία<...>

και γκαλερί στη Μεγάλη Βρετανία σε... απόσταση αναπνοής. Η απόσταση του ενός μιλίου ανάμεσα στο Kingsway και το Euston Station διατρέχει το παρελθόν και το παρόν του Λονδίνου, περιλαμβάνοντας 6 ιστορικές πλατείες και 17 μουσεία. Διεθνώς φημισμένα ιδρύματα, όπως το Βρετανικό μουσείο και το Courtauld Institute of Art, βρίσκονται δίπλα σε λιγότερο γνωστά, όπως το Θεατρικό Μουσείο και το Ίδρυμα Κινεζικής Τέχνης Pervical David.

Η καμπάνια για τα μουσεία έχει ήδη προβάλει 11 διαδρομές στο διαδίκτυο από τη σειρά `Ανακαλύψτε το Λονδίνο`, προκειμένου να υποδείξει ευχάριστους τρόπους εξερεύνησης των αξιοθέατων της πόλης και της κληρονομιάς της. Θεματικοί περίπατοι καλύπτουν ολόκληρο το Λονδίνο, τη διαδρομή στα `Φιλολογικά Σπίτια` από το Chelsea έως το Hampstead, τους Μεγάλους Κήπους, το Kew και το Richmond, καθώς και τη διαδρομή για παιδιά και οικογένειες από το Bethnal Green έως το Covent Garden.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top