Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρωτιά στα ηλεκτρονικά η Royal Caribbean International

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Μάρτιος 2000, 00:00

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας κρουαζιέρων Royal Caribbean<.> International, τα πλοία της εταιρίας έχουν<...> δώσει την ευκαιρία για σύνδεση με το Internet<.>

σε περισσότερους από 23.000 επιβάτες την εβδομάδα, αριθμός που είναι ίσος με το σύνολο των υπολοίπων εταιριών. Έτσι η Royal Caribbean International διεκδικεί τον τίτλο της πιο ηλεκτρονικής εταιρίας με κρουαζιέρων.
Από τότε που εγκαταστάθηκε η δυνατότητα σύνδεσης με το Internet στο πλοίο Sovereign of the Seas το περασμένο Αύγουστο, χιλιάδες επιβάτες από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν.
Ο πρόεδρος της Royal Caribbean International κ. Jack Williams ανακοίνωσε ότι 'η ανταπόκριση στο Internet ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι περίμενε η εταιρία, και γρήγορα έγινε επιτακτική ανάγκη η εγκατάσταση του και σε άλλα πλοία. Η επικοινωνία και μάλιστα η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, και οι διακοπές δεν το αλλάζουν αυτό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας με την ΙΒΜ η οποία ικανοποίησε αυτή την ανάγκη των επιβατών μας.'
Τα πλωτά ηλεκτρονικά κέντρα της Royal Caribbean International, βρίσκονται στο Sovereign of the Seas, στο Grandeur of the Seas, στο Enchantment of the Seas, στο Voyager of the Seas, στο Legend of the Seas, στο Majesty of the Seas, στο Splendor of the Seas, στο Vision of the Seas, στο Monarch of the Seas, και στο Rhapsody of the Seas. Σύντομα πρόκειται να εγκατασταθεί και στο Nordic Empress και στο Explorer of the Seas.
Κάθε κέντρο είναι ανοικτό όλο το 24ώρο το κόστος είναι μισό δολάριο το λεπτό και η αποστολή κάρτας στοιχίζει 4,95 δολάρια. Το σύστημα είναι φορτωμένο με δύο γλώσσες αυτή την στιγμή Αγγλικά και Ισπανικά αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα Γερμανικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, και τα Πορτογαλικά.
Αν οι επιβάτες έχουν δικούς τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε από τα ηλεκτρονικά κέντρα και αν βρίσκονται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top