Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕπεκτείνονται τα ξενοδοχεία Louis στη Ζάκυνθο

Επεκτείνονται τα ξενοδοχεία Louis στη Ζάκυνθο

Τέσσερα θα γίνουν σύντομα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Louis στη Ζάκυνθο, αφού από τον Ιούνιο του 2000, θα αρχίσει να λειτουργεί το υπό ανέγερση ξενοδοχείο Louis Imperial Beach, το οποίο […]

Τέσσερα θα γίνουν σύντομα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Louis<.> στη Ζάκυνθο<.>, αφού από τον<...> Ιούνιο του 2000, θα αρχίσει να λειτουργεί το υπό ανέγερση ξενοδοχείο Louis Imperial Beach, το οποίο κτίζεται στο Βασιλικό, δίπλα στο ξενοδοχείο Louis Palazzo de Zante και το Louis Royal Palace.
Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 114 πολυτελή δωμάτια και 49 σουίτες πολυτελείας πάνω στο κύμα, μερικές από τις οποίες θα διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης δημιουργία συνεδριακού χώρου 370 τ.μ. με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό.
Επίσης, η αλυσίδα διαθέτει το ξενοδοχείο Louis Zante Beach δυναμικότητας 274 δωματίων, βρίσκεται στη μαγευτική παραλία του Λαγανά, μια από τις ωραιότερες αμμώδεις παραλίες της Ελλάδας.
Ακόμη, το Louis Palazzo di Zante και το Louis Royal Palace βρίσκονται στην καταπράσινη τοποθεσία Βασιλικός, δίπλα από τη μαγευτική παραλία Μαυρατζή, 17 χιλ. από την πόλη. Πολυτελέστατα και τα δύο προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια ευρύτατη επιλογή ανάμεσα σε σουίτες και δωμάτια, όπως και όλες τις ανέσεις που απαιτεί ο σύγχρονος τουρίστας, ενώ υψηλών προδιαγραφών είναι και οι κοινόχρηστοι χώροι. Επιπρόσθετα, στην διάθεση του επισκέπτη βρίσκεται μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ, πισίνες με καταρράκτες, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, και μασάζ. Το Louis Palazzo de Zante διαθέτει επίσης δύο αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας από 80 ως 200 συνέδρους, ενώ το Louis Royal Palace αποδεικνύεται παράδεισος για τα παιδιά αφού διαθέτει από παιδική χαρά μέχρι και νεροτσουλήθρες.
Τα Louis Hotels κάνουν με την απόκτηση των τεσσάρων αυτών ξενοδοχείων ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς την υλοποίηση του στόχου τους για συνεχή επέκταση στην Ελλάδα με την ένταξη στο δυναμικό τους, ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024