Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπιτυχία σημείωσε για άλλη μια χρονιά η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης

Επιτυχία σημείωσε για άλλη μια χρονιά η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις, σημείωσε και φέτος η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά, από τον ΕΟΤ Αυστρίας

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις, σημείωσε και φέτος η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης,<…>που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά, από τον ΕΟΤ Αυστρίας, σε συνεργασία με τον όμιλο TUI και τη Διεύθυνση Κήπων Βιέννης.

Οι άνω των 300 προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι τουριστικών Γραφείων, δημοσιογράφοι, διευθυντικά στελέχη τουριστικών φορέων και αεροπορικών εταιριών ως και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γνήσια ελληνική βραδιά.

Να σημειωθεί ότι η ελληνική βραδιά, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ετήσια τουριστικά γεγονότα – event της Αυστρίας, συμβάλλει στην περαιτέρω προβολή της χώρας μας και τιμώμενων προορισμών, όπως για φέτος το Ρέθυμνο, ενώ δίνει παράλληλα και την ευκαιρία για σύσφιγξη των σχέσεων μας με τους τουριστικούς παράγοντες στην Αυστρία.

Ο Διευθυντής της TUI – Austria, Dr. Josef Peterleitner, ευχαρίστησε εκ μέρους του Ομίλου τη Διευθύντρια του ΕΟΤ στη Βιέννη για την άψογη συνεργασία τους, που έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της Ελλάδας σε έναν από τους πλέον αγαπητούς προορισμούς των Αυστριακών, καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση όσον αφορά στα αεροπορικά πακέτα ταξιδίων. Ενώ, δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει και τη θετική πορεία των κρατήσεων για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024