Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΕΟΤ Αυστρίας

Επιτυχία σημείωσε για άλλη μια χρονιά η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Ιούνιος 2005, 00:00

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις, σημείωσε και φέτος η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά, από τον ΕΟΤ Αυστρίας...

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις, σημείωσε και φέτος η ελληνική γιορτή στους Κήπους της Βιέννης,<...>

που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά, από τον ΕΟΤ Αυστρίας, σε συνεργασία με τον όμιλο TUI και τη Διεύθυνση Κήπων Βιέννης.

Οι άνω των 300 προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι τουριστικών Γραφείων, δημοσιογράφοι, διευθυντικά στελέχη τουριστικών φορέων και αεροπορικών εταιριών ως και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γνήσια ελληνική βραδιά.

Να σημειωθεί ότι η ελληνική βραδιά, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ετήσια τουριστικά γεγονότα - event της Αυστρίας, συμβάλλει στην περαιτέρω προβολή της χώρας μας και τιμώμενων προορισμών, όπως για φέτος το Ρέθυμνο, ενώ δίνει παράλληλα και την ευκαιρία για σύσφιγξη των σχέσεων μας με τους τουριστικούς παράγοντες στην Αυστρία.

Ο Διευθυντής της TUI - Austria, Dr. Josef Peterleitner, ευχαρίστησε εκ μέρους του Ομίλου τη Διευθύντρια του ΕΟΤ στη Βιέννη για την άψογη συνεργασία τους, που έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της Ελλάδας σε έναν από τους πλέον αγαπητούς προορισμούς των Αυστριακών, καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση όσον αφορά στα αεροπορικά πακέτα ταξιδίων. Ενώ, δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει και τη θετική πορεία των κρατήσεων για τη φετινή τουριστική περίοδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top