Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση της Alitalia από Θεσσαλονίκη

Νέα πτήση της Alitalia από Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της Βορείου Ελλάδας και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, η Αεροπορική Εταιρία Alitalia δρομολογεί για την περίοδο 26 Μαρτίου μέχρι και 28 […]

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της Βορείου Ελλάδας και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, η Αεροπορική Εταιρία Alitalia<.> δρομολογεί για την περίοδο<...> 26 Μαρτίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου δεύτερη καθημερινή πτήση από την Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο.
Η Alitalia σε συνεργασία με την Ολλανδική Αεροπορική Εταιρία KLM<.> προσφέρει τώρα στο επιβατικό κοινό καθημερινές αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη για το Μιλάνο στις 06.20 π.μ. και 15.10 μ.μ. και με περισσότερες από 60 πτήσεις τον μήνα, την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Δίκτυο των δύο εταιριών σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, διευθυντής της Discover the World Marketing στην Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει την Alitalia Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι "Η Alitalia έμπρακτα συνεχίζει να επενδύει στην Βόρεια Ελλάδα, προσθέτοντας τη δεύτερη πτήση σε συνεργασία με την KLM. Η πρόθεση της Alitalia είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες της Μακεδονίας ένα παγκόσμιο δίκτυο με ανταποκρίσεις μέσω Μιλάνου σε όλες τις ηπείρους. Ειδική μέριμνα και υποστήριξη προς τα γραφεία ταξιδιών και συνεργατών της Alitalia/KLM θα αποτελέσει το προϊόν των πακέτων με ξενοδοχείο και αυτοκίνητο από την Avis τα οποία θα διατίθενται από την 1η Απριλίου 2000 μόνο μέσω ταξιδιωτικών γραφείων."
Η πρώτη πτήση από την Θεσσαλονίκη για το Μιλάνο ξεκίνησε την 1η Μαΐου του 1998 και ήταν καθημερινή. Η Alitalia σήμερα έχει κατακτήσει ένα σοβαρό μερίδιο της συνολικής κίνησης της Βορείου Ελλάδας, επιτυχία που έγινε πραγματικότητα με την ουσιαστική υποστήριξη των ταξιδιωτικών γραφείων προς την αεροπορική εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024