Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα πτήση της Alitalia από Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Μάρτιος 2000, 00:00

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της Βορείου Ελλάδας και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, η Αεροπορική Εταιρία Alitalia<.> δρομολογεί για την περίοδο<...>

26 Μαρτίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου δεύτερη καθημερινή πτήση από την Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο.
Η Alitalia σε συνεργασία με την Ολλανδική Αεροπορική Εταιρία

KLM<.>

προσφέρει τώρα στο επιβατικό κοινό καθημερινές αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη για το Μιλάνο στις 06.20 π.μ. και 15.10 μ.μ. και με περισσότερες από 60 πτήσεις τον μήνα, την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Δίκτυο των δύο εταιριών σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, διευθυντής της Discover the World Marketing στην Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει την Alitalia Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι "Η Alitalia έμπρακτα συνεχίζει να επενδύει στην Βόρεια Ελλάδα, προσθέτοντας τη δεύτερη πτήση σε συνεργασία με την KLM. Η πρόθεση της Alitalia είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες της Μακεδονίας ένα παγκόσμιο δίκτυο με ανταποκρίσεις μέσω Μιλάνου σε όλες τις ηπείρους. Ειδική μέριμνα και υποστήριξη προς τα γραφεία ταξιδιών και συνεργατών της Alitalia/KLM θα αποτελέσει το προϊόν των πακέτων με ξενοδοχείο και αυτοκίνητο από την Avis τα οποία θα διατίθενται από την 1η Απριλίου 2000 μόνο μέσω ταξιδιωτικών γραφείων."
Η πρώτη πτήση από την Θεσσαλονίκη για το Μιλάνο ξεκίνησε την 1η Μαΐου του 1998 και ήταν καθημερινή. Η Alitalia σήμερα έχει κατακτήσει ένα σοβαρό μερίδιο της συνολικής κίνησης της Βορείου Ελλάδας, επιτυχία που έγινε πραγματικότητα με την ουσιαστική υποστήριξη των ταξιδιωτικών γραφείων προς την αεροπορική εταιρία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top