Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τιμητική Διάκριση Ποιότητας Eco-Q για την Aldemar

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιούνιος 2005, 00:00

Για την καθιέρωση υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας βραβεύτηκε<...>

πρόσφατα η Aldemar από την Οργανωτική Επιτροπή και τους συνεργάτες του Περιοδικού της ποιότητας Eco-Q. Μάλιστα, στην τελετή απονομής το παρόν έδωσαν η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. `Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
Τα κριτήρια αξιολόγησης για την διάκριση Eco-Q, αφορούν στην ποιότητα σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης και ανάπτυξης της εταιρίας. Ενδεικτικά: α)δημιουργία και τήρηση διαδικασιών ποιοτικών προδιαγραφών, σε όλες τους τομείς δραστηριότητας, β)δημιουργία συστήματος ανάπτυξης, αξιολόγησης και επιβράβευσης του ανθρώπινου δυναμικού, γ)χρήση ειδικών τεχνικών ελέγχου και βελτίωσης της ποιότητας, των διεργασιών, των προϊόντων και των υπηρεσιών, δ)ανάπτυξη και βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες και επισκέπτες. 

Στην παραλαβή του βραβείου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Aldemar, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Τμήματος Ανάπτυξης και Ποιότητας του Ομίλου. “Η έννοια της ποιότητας, τόνισε “δεν αφορά μόνο στις παροχές προς τρίτους. Αφορά κυρίως στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη θέση και το ρόλο μας σε σχέση με το γενικότερο περιβάλλον, με τη φυσική, πολιτισμική και κοινωνική του έννοια. Η ποιότητα αφορά όλους μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top