Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Κω

Επιστολή διαμαρτυρίας για το ακτοπλοϊκό στον Παυλίδη

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Ιούνιος 2005, 00:00

Επιστολή, όπου παρουσίασε τη δυσαρέσκεια, αλλά και τη διαμαρτυρία της για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της επίλυσης του ακτοπλοϊκού<...>

προβλήματος που αντιμετωπίζει το νησί της Κω, έστειλε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίου 2005, η Ένωση Ξενοδόχων Κω στον Υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή της, η Ένωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας και τη διαμαρτυρία μας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της επίλυσης του ακτοπλοϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει το νησί μας και για το οποίο έχουν γίνει αρκετές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Σαν τουριστικός προορισμός και εμείς ιδιαίτερα σαν επαγγελματίες του τουρισμού είμαστε αντιμέτωποι με μια σωρεία προβλημάτων σε πολλαπλά επίπεδα. Βρισκόμαστε να αγωνιζόμαστε τελικά μόνοι μας προκειμένου να μπορέσουν οι επιχειρήσεις μας αλλά και το νησί μας - σαν τουριστικός προορισμός - να επιβιώσουν.

Γνωρίζουμε τις κινήσεις σας προς την διευκόλυνση των θαλάσσιων μεταφορών προς το νησί μας. Περιμέναμε με αγωνία τη σύνδεση Θεσσαλονίκη - Σάμος - Κως - Ρόδος, την οποία θεωρούσαμε δρομολογημένη. Για κάποιους λόγους αυτή καθυστερεί. Είναι καιρός όμως να παρακάμψουμε τα οποιαδήποτε εμπόδια και επιτέλους να επιτευχθεί ο στόχος. Εμείς, σαν Ένωση Ξενοδόχων Κω στηρίζουμε αυτή σας την προσπάθεια και ζητάμε την άμεση δρομολόγηση της νέας αυτής γραμμής”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top