Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ BIT Μιλάνου επιστρέφει στην ETTFA

Η BIT Μιλάνου επιστρέφει στην ETTFA

Η έκθεση BIT (Borsa Internazionale del Turismo), που οργανώνεται κάθε Φεβρουάριο στο Μιλάνο της Ιταλίας, επέστρεψε ξανά ως μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association-ETTFA). Η […]

Η έκθεση BIT<.> (Borsa Internazionale del Turismo), που οργανώνεται κάθε Φεβρουάριο στο Μιλάνο της Ιταλίας, επέστρεψε ξανά<...> ως μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association-ETTFA<.>).
Η αλλαγή στη διοικητική δομή της EXPOcts, που διοργανώνει την έκθεση, αναθέρμανε το ενδιαφέρον των οργανωτών για τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την συμμετοχή της BIT στην ETTFA. Ο νέος γενικός γραμματέας της EXPOcts κ. Italo Bussoli ανέφερε ότι "η συμμετοχή της BIT στην ETTFA θα ενισχύσει την διεθνή εικόνα της έκθεσης".
Από την πλευρά της ETTFA, o κ. Tom Nutley αφού εξέφρασε την ικανοποίηση της Ένωσης για την επιστροφή του ιδρυτικού της μέλους ανέφερε ότι πρωταρχικός σκοπός της ETTFA είναι η δημιουργία ισχυρών δεσμών των εκθέσεων-μελών της μεταξύ τους για την ανταλλαγή εμπειριών που τελικά ωφελούν την τουριστική βιομηχανία γενικότερα.
Εκτός από την έκθεση BIT του Μιλάνου, μέλη της ETTFA είναι και οι εκθέσεις: BTF-Βρυξέλλες, BTL-Λισαβώνα, CIS Travel Market-Αγία Πετρούπολη, EIBTM-Γενεύη, EMITT-Κωνταντινούπολη, FITUR-Μαδρίτη, Holiday World-Πράγα, BTC-Φλωραντία, Toursib-Νοβοσιμπίρσκ, ITTF-Ζάγκρεμπ, MATKA-Ελσίνκι, MITT-Μόσχα, PHILOXENIA-Ελλάδα, REISELIV-Όσλο, Slovakiatour-Μπρατισλάβα, UTAZAS-Βουδαπέστη, TUR-Γκέτεμποργκ και World Travel Market-Λονδίνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024