Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική ζητούν οι Κύπριοι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τις αεροπορικές εταιρίες

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική ζητούν οι Κύπριοι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τις αεροπορικές εταιρίες

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, με την συμπερίληψη όλων των επιπλέον χρεώσεων που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες,με εξαίρεση τους φόρους αεροδρομίου, στις τιμές των εισιτηρίων ζητούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Κύπρου, σύμφωνα […]

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, με την συμπερίληψη όλων των επιπλέον χρεώσεων που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες,<...>με εξαίρεση τους φόρους αεροδρομίου, στις τιμές των εισιτηρίων ζητούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Κύπρου, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`. Ενώ, σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποιούν ότι θα τερματίσουν την είσπραξη των διαφορών τελών που επιβάλλονται και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου (του ναύλου).

Έτσι, ο καταναλωτής – ταξιδιώτης, όπως υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), θα γνωρίζει τις ακριβείς τιμές των ναύλων και θα αποφεύγονται οι `παρεξηγήσεις` που παρατηρούνται, αφού σήμερα πέραν των φόρων αεροδρομίων, στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων περιλαμβάνεται ειδικό τέλος για τα καύσιμα, που φθάνει μέχρι και τις 10 λίρες, καθώς και ειδικό επασφάλιστρο.

Τέλος, όπως επισημαίνει ο μόνιμος γενικός γραμματέας του ACTA, κ. Θάσος Κατσουρίδης, “τα μέλη του Συνδέσμου έχουν αγανακτήσει αφού πολύ συχνά πλέον, λόγω και του καλπασμού του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, παρατηρούνται συνεχείς προσαυξήσεις στα διάφορα τέλη, που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες, με αποτέλεσμα το ναύλο που τελικά πληρώνει ο ταξιδιώτης να είναι κατά πολύ αυξημένο σε σχέση με αυτό που περιμένει ή διαφημίζεται”. “Δυστυχώς”, κατέληξε ο κ. Κατσουρίδης, την αγανάκτηση του κοινού την εισπράττουν οι τουριστικοί πράκτορες και όχι οι αεροπορικές εταιρίες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024