Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική ζητούν οι Κύπριοι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τις αεροπορικές εταιρίες

Θοδωρής Κουμέλης - 28 June 2005, 00:00

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, με την συμπερίληψη όλων των επιπλέον χρεώσεων που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες,<...>

με εξαίρεση τους φόρους αεροδρομίου, στις τιμές των εισιτηρίων ζητούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Κύπρου, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`. Ενώ, σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποιούν ότι θα τερματίσουν την είσπραξη των διαφορών τελών που επιβάλλονται και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου (του ναύλου).

Έτσι, ο καταναλωτής - ταξιδιώτης, όπως υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), θα γνωρίζει τις ακριβείς τιμές των ναύλων και θα αποφεύγονται οι `παρεξηγήσεις` που παρατηρούνται, αφού σήμερα πέραν των φόρων αεροδρομίων, στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων περιλαμβάνεται ειδικό τέλος για τα καύσιμα, που φθάνει μέχρι και τις 10 λίρες, καθώς και ειδικό επασφάλιστρο.

Τέλος, όπως επισημαίνει ο μόνιμος γενικός γραμματέας του ACTA, κ. Θάσος Κατσουρίδης, ”τα μέλη του Συνδέσμου έχουν αγανακτήσει αφού πολύ συχνά πλέον, λόγω και του καλπασμού του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, παρατηρούνται συνεχείς προσαυξήσεις στα διάφορα τέλη, που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες, με αποτέλεσμα το ναύλο που τελικά πληρώνει ο ταξιδιώτης να είναι κατά πολύ αυξημένο σε σχέση με αυτό που περιμένει ή διαφημίζεται”. ”Δυστυχώς”, κατέληξε ο κ. Κατσουρίδης, την αγανάκτηση του κοινού την εισπράττουν οι τουριστικοί πράκτορες και όχι οι αεροπορικές εταιρίες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top