Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες στην Καραϊβική από την easyCruise

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική από την easyCruise

Κρουαζιέρες στη Καραϊβική θα πραγματοποιήσει από τις 12 Νοεμβρίου 2005 έως και τις 26 Απριλίου 2006 η easyCruise,οι κρατήσεις για τις οποίες άρχισαν από χτες, ενώ το easyCruiseOne θα επισκέπτεται […]

Κρουαζιέρες στη Καραϊβική θα πραγματοποιήσει από τις 12 Νοεμβρίου 2005 έως και τις 26 Απριλίου 2006 η easyCruise,<...>οι κρατήσεις για τις οποίες άρχισαν από χτες, ενώ το easyCruiseOne θα επισκέπτεται τα ακόλουθα λιμάνια:

  • Bridgetown στα Barbados (Σάββατο και Κυριακή)
  • Kingstown στο St. Vincent (Δευτέρα)
  • Fort de France στη Martinique (Τρίτη)
  • Bequia στις Grenadines (Τετάρτη)
  • St. George στη Grenada (Πέμπτη)
  • Castries στη St. Lucia (Παρασκευή)

Να σημειωθεί ότι τα Barbados, η Martinique, η Grenada και η St. Lucia διαθέτουν διεθνή αεροδρόμια και συνδέονται με απευθείας πτήσεις με Λονδίνο, Παρίσι, Ηνωμένες Πολιτείες και άλλους σημαντικούς σταθμούς.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου, “το easyCruiseOne, το πρώτο πλοίο της easyCruise, θα ολοκληρώσει τα καλοκαιρινά δρομολόγια στην Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα στις 15 Οκτωβρίου, ακολούθως θα παραμείνει μία εβδομάδα στις Κάννες για το MIPCOM TV Festival και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καραϊβική για να ξεκινήσει τα χειμερινά δρομολόγια”.

Η φετινή, πρώτη καλοκαιρινή σεζόν της easyCruise ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την εταιρία. Οι επιβάτες του easyCruiseOne προέρχονται από περισσότερες από 90 διαφορετικές εθνικότητες και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 33 έτη, μικρότερος κατά 20 χρόνια από τον μέσο όρο της συγκεκριμένης βιομηχανίας. Η easyCruise προσέλκυσε τους νεότερους καταναλωτές, εφαρμόζοντας σημαντικές καινοτομίες. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κρουαζιερόπλοια, το easyCruiseOne παραμένει στο λιμάνι κάθε βράδυ, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες πόλεις και να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν όπου και όποτε αυτοί επιλέξουν, με μόνο περιορισμό τις 2 βραδιές σαν ελάχιστη διανυκτέρευση και τις 14 βραδιές ως μέγιστη διαμονή.

Η παραπάνω λογική θα ισχύσει και για τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική, με τη διαφορά ότι οι επιβάτες θα πρέπει να επιστρέφουν στο πλοίο ως τα μεσάνυχτα, καθώς η νυχτερινή ζωή στην Καραϊβική ξεκινά αλλά και τελειώνει νωρίτερα από ότι στην Μεσόγειο. Για τους προορισμούς της Καραϊβικής, το easyCruiseOne θα αφήνει το λιμάνι κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα και θα φθάνει στον επόμενο προορισμό κατά τις 10.00 το επόμενο πρωί, ενώ για τη Μεσόγειο το πλοίο σαλπάρει μετά τις 04.00 τα ξημερώματα και φθάνει στο επόμενο λιμάνι γύρω στις 13.00 το μεσημέρι.

Σχέδιο Επέκτασης της easyCruise

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα ενθαρρυντικής πρώτης σεζόν, η easyCruise αναζητά ήδη τρόπο για να αυξήσει το στόλο της με ένα ακόμη πλοίο, το easyCruiseTwo, που θα δραστηριοποιηθεί στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2006 ή 2007. Η εταιρία θα αποφασίσει μεταξύ της απόκτησης ενός υπάρχοντος πλοίου ή της εξαρχής κατασκευής του.

Το δρομολόγιο που πιθανώς θα ακολουθεί το easyCruiseTwo είναι το ακόλουθο: Αθήνα (Παρασκευή), Μύκονος (Σάββατο), Πάτμος (Κυριακή), Ρόδος (Δευτέρα), Ηράκλειο (Τρίτη), Χανιά (Τετάρτη) και Μήλος (Πέμπτη). Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών δρομολογίων στα ελληνικά νησιά, η εταιρία σκέφτεται να προσφέρει κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο σε προορισμούς, όπως το Dubai και τα Αραβικά Εμιράτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024