Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤαλαιπωρία περιμένει τους διακινούμενους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου ταξιδιώτες

Ταλαιπωρία περιμένει τους διακινούμενους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου ταξιδιώτες

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει όσους ταξιδιώτες σκοπεύουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο `Νίκος Καζαντζάκης` του Ηρακλείου,καθώς τα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων και των αποσκευών είναι διασκορπισμένα σε όλο το χώρο […]

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει όσους ταξιδιώτες σκοπεύουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο `Νίκος Καζαντζάκης` του Ηρακλείου,<…>καθώς τα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων και των αποσκευών είναι διασκορπισμένα σε όλο το χώρο του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να είναι σε μια διαρκή αναζήτηση.

Το πρόβλημα και η ταλαιπωρία των επιβατών όμως προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, τις ημέρες αιχμής του αεροδρομίου – Δευτέρα και Παρασκευή – που η κίνηση είναι αυξημένη και οι επιβάτες αναγκάζονται να βρουν σε ποια αίθουσα θα πρέπει να τσεκάρουν τα εισιτήρια και τις αποσκευές τους, πριν επιβιβαστούν στα αεροσκάφη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα πηγάζει από το γεγονός ότι η αρίθμηση των `counters`, που έχει γίνει και σίγουρα μπερδεύει τον κόσμο, ξεκινά από την παλιά αίθουσα, συνεχίζει στη νέα και καταλήγει και πάλι στην παλιά. Έτσι, οι επιβάτες μπερδεύονται και τις περισσότερες φορές κατακλύζουν το τμήμα πληροφοριών, ζητώντας να μάθουν πού βρίσκονται οι έδρες για το τσεκάρισμα, από όπου θα πάρουν την κάρτα επιβίβασης.

Όπως, όμως δήλωσε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Μάνος Σφακιανάκης “θα γίνει αλλαγή στην αρίθμηση των `counters`”, αλλά “πρώτα θα πρέπει να γίνει η αναβάθμιση του λογισμικού στο σύστημα των οπτικών αγγελιών σημείωσε. Τέλος, όσον αφορά στην παρούσα αρίθμηση, ο αερολιμενάρχης τόνισε ότι “δεν έγινε τυχαία”, καθώς όπως εξήγησε “δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε το λογισμικό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024