Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νούμερο ένα επιλογή διακοπών για τα παιδιά οι κρουαζιέρες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Ιούλιος 2005, 00:00

Νούμερο ένα επιλογή καλοκαιρινών διακοπών για τα παιδιά αναδείχτηκε η κρουαζιέρα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε<...>

το National Geographic Kids σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ιδανικό χαρακτήρα των κρουαζιέρων για οικογενειακές διακοπές. Τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν προκάλεσαν καμία έκπληξη στην Cruise Lines International Association (CLIA), της οποίας τα 19 μέλη μεταφέρουν κάθε χρόνο με τα κρουαζιερόπλοια τους όλο και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών, που ταξιδεύουν μαζί με τους γονείς τους.

Περισσότερα από 1 εκατ. παιδιά, ηλικίας κάτω των 18 ετών, πραγματοποίησαν πέρσι κρουαζιέρα με τους γονείς τους και ο λόγος είναι προφανής: οι κρουαζιέρες καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και CEO της CLIA, κ. Terry L. Dale.

Η CLIA προβλέπει αύξηση του αριθμού οικογενειών, που θα πραγματοποιήσουν κάποια κρουαζιέρα εντός του 2005, και προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις τους, τα μέλη της συνεχίζουν να προσθέτουν νέες υπηρεσίες στα πλοία τους, κατάλληλες για όλη την οικογένεια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top