Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΔιεθνή συμφωνία συνεργασίας με την Hertz υπέγραψε η Emirates Airline

Διεθνή συμφωνία συνεργασίας με την Hertz υπέγραψε η Emirates Airline

Διεθνή συμφωνία συνεργασίας με την διεθνή επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz υπέγραψε πριν λίγες μέρεςη αεροπορική εταιρία Emirates Airline, με έδρα το Ντουμπάι, με στόχο να προσφέρουν τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές […]

Διεθνή συμφωνία συνεργασίας με την διεθνή επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz υπέγραψε πριν λίγες μέρες<...>η αεροπορική εταιρία Emirates Airline, με έδρα το Ντουμπάι, με στόχο να προσφέρουν τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές για on-line κρατήσεις.

Ειδικότερα, έως και την 31η Δεκεμβρίου 2005, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας και να συνδεθούν με το απευθείας σύστημα κρατήσεων της Hertz, όπου θα λαμβάνουν ειδικές τιμές κατά τη μίσθωση ενός αυτοκινήτου.

Ο κ. Ghaith Al Ghaith, Executive Vice President Commercial Operations Worldwide της Emirates Airline σχολιάζοντας τη νέα συμφωνία, δήλωσε ότι “αυτή η συμφωνία με τη Hertz καθιστά ευκολότερη για τους πελάτες μας – κατά τη διάρκεια της εποχής διακοπών που διανύουμε – την κράτηση της πτήσης και του αυτοκίνητου τους συγχρόνως, επισκεπτόμενοι μία μόνο ιστοσελίδα.

Ο κ. Bill Jones, Vice President Marketing και Πωλήσεων της Hertz χαιρέτισε επίσης τη συνεργασία, λέγοντας πως “η Hertz έχει ιστορία στην αποτελεσματική εφαρμογή στρατηγικών συνεργασιών. Η ενίσχυση της σχέση μας με την Emirates είναι καλή είδηση τόσο για τους υπάρχοντες, όσο και για τους νέους πελάτες, οι οποίοι πραγματοποιώντας τις κρατήσεις τους on-line εξασφαλίζουν την πρόσβαση τους σε σημαντικές και αποκλειστικές προσφορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024