Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠιλοτικό Πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού στο Ρέθυμνο

Πιλοτικό Πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού στο Ρέθυμνο

Πιλοτικό Πρόγραμμα ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού υλοποιείται αυτές τις μέρες στο Ρέθυμνο της Κρήτης,με τις πρώτες συναντήσεις των εθελοντικών ομάδων εργασίας του προγράμματος με τους τοπικούς φορείς και την Αγροτουριστική Α.Ε. […]

Πιλοτικό Πρόγραμμα ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού υλοποιείται αυτές τις μέρες στο Ρέθυμνο της Κρήτης,<...>με τις πρώτες συναντήσεις των εθελοντικών ομάδων εργασίας του προγράμματος με τους τοπικούς φορείς και την Αγροτουριστική Α.Ε. να έχουν ήδη γίνει.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς: διαμονή, διατροφή, δραστηριότητες σχετικές με το περιβάλλον και τον πολιτισμό, τα τοπικά προϊόντα και τις μεταφορές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάθε ομάδα καλείται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σε μία θεματική ενότητα, για την οποία θα εκφράσει κάποιες απόψεις, οι οποίες θα συνδεθούν και θα δημιουργήσουν το εναλλακτικό τουριστικό προϊόν του νομού Ρεθύμνου. Κάθε ομάδα θα έχει το ίδιο ειδικό βάρος για τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου, που θα είναι στην ουσία ένα εγχειρίδιο για τα βήματα εφαρμογής ενός Σχεδίου Δράσης που θα αφορά στην προσφορά εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος από το νομό Ρεθύμνου και το οποίο αναμένεται να αποτελέσει έναν καλό οδηγό και για άλλες περιοχές της χώρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024