Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κωνσταντίνος Α. Στέγγος

Επενδύσεις σε νέα γήπεδα γκολφ και μαρίνες σχεδιάζει η Τεχνική Ολυμπιακή

Θοδωρής Κουμέλης - 11 July 2005, 00:00

Θέμα προσφυγής στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θέτει ο πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής σε περίπτωση που δεν αρθούν τα εμπόδια, ώστε να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης του συγκροτήματος Porto Carras. Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωνσταντίνος Α. Στέγγος μιλώντας στον κ. Π. Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews...

Θέμα προσφυγής στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θέτει ο πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής σε περίπτωση που δεν αρθούν τα εμπόδια,<...>

ώστε να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης του συγκροτήματος Porto Carras. Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωνσταντίνος Α. Στέγγος μιλώντας στον κ. Π. Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο πρόεδρος της Τεχνικής Ολυμπιακής αναφέρεται παράλληλα στην πρόθεση του ομίλου να δημιουργήσει νέο γήπεδο σε ιδιόκτητη έκταση, κοντά στο ήδη υπάρχον με στόχο το συγκρότημα `Porto Carras` να προωθηθεί στη διεθνή αγορά ως προορισμός για golfers. Όπως επισημαίνει, ωστόσο, ή έκδοση των σχετικών εγκρίσεων καθυστερεί επί τριετία.

Ακόμα, ο κ. Κ. Στέγγος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της έκτασης της Ε.Τ.Α. στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, ενώ δηλώνει έτοιμος να μετάσχει σε ενδεχόμενες επενδύσεις, που θα επιδιώκουν τη δημιουργία επιπλέον γηπέδων γκολφ στη Χαλκιδική, ώστε να καθιερωθεί ως προορισμός γκολφ διεθνώς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Τεχνικής αναφέρεται στη συμφωνία που έχει συνάψει το `Porto Carras` με εξειδικευμένο tour operator της Σκανδιναβίας με στόχο να φιλοξενούνται κάθε βδομάδα στο συγκρότημα 100 golfers μέχρι το 2007.

Ο κ. Στέγγος αναφέρεται τέλος στην επέκταση του ομίλου στο χώρο των μαρινών, στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα fractioning στην ανάπτυξη του τομέα παραθεριστικών κατοικιών, στις επενδύσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής στο συγκρότημα, αλλά και στην παρουσία του ομίλου στην αμερικανική αγορά.

Αναζητήστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη `Επί της ουσίας` με τον Π. Δ. Υφαντή, στην ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα TravelDailyNews.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top