Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΕπενδύσεις σε νέα γήπεδα γκολφ και μαρίνες σχεδιάζει η Τεχνική Ολυμπιακή

Επενδύσεις σε νέα γήπεδα γκολφ και μαρίνες σχεδιάζει η Τεχνική Ολυμπιακή

Θέμα προσφυγής στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θέτει ο πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής σε περίπτωση που δεν αρθούν τα εμπόδια, ώστε να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης του συγκροτήματος Porto Carras. Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωνσταντίνος Α. Στέγγος μιλώντας στον κ. Π. Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews…

Θέμα προσφυγής στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θέτει ο πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής σε περίπτωση που δεν αρθούν τα εμπόδια,<...> ώστε να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης του συγκροτήματος Porto Carras. Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωνσταντίνος Α. Στέγγος μιλώντας στον κ. Π. Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο πρόεδρος της Τεχνικής Ολυμπιακής αναφέρεται παράλληλα στην πρόθεση του ομίλου να δημιουργήσει νέο γήπεδο σε ιδιόκτητη έκταση, κοντά στο ήδη υπάρχον με στόχο το συγκρότημα `Porto Carras` να προωθηθεί στη διεθνή αγορά ως προορισμός για golfers. Όπως επισημαίνει, ωστόσο, ή έκδοση των σχετικών εγκρίσεων καθυστερεί επί τριετία.

Ακόμα, ο κ. Κ. Στέγγος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της έκτασης της Ε.Τ.Α. στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, ενώ δηλώνει έτοιμος να μετάσχει σε ενδεχόμενες επενδύσεις, που θα επιδιώκουν τη δημιουργία επιπλέον γηπέδων γκολφ στη Χαλκιδική, ώστε να καθιερωθεί ως προορισμός γκολφ διεθνώς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Τεχνικής αναφέρεται στη συμφωνία που έχει συνάψει το `Porto Carras` με εξειδικευμένο tour operator της Σκανδιναβίας με στόχο να φιλοξενούνται κάθε βδομάδα στο συγκρότημα 100 golfers μέχρι το 2007.

Ο κ. Στέγγος αναφέρεται τέλος στην επέκταση του ομίλου στο χώρο των μαρινών, στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα fractioning στην ανάπτυξη του τομέα παραθεριστικών κατοικιών, στις επενδύσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής στο συγκρότημα, αλλά και στην παρουσία του ομίλου στην αμερικανική αγορά.

Αναζητήστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη `Επί της ουσίας` με τον Π. Δ. Υφαντή, στην ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα TravelDailyNews.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024