Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην πάταξη της κερδοσκοπίας σε βάρος των τουριστών “πολεμούν” η Ν. Πειραιά και η Ένωση Καταναλωτών

Την πάταξη της κερδοσκοπίας σε βάρος των τουριστών “πολεμούν” η Ν. Πειραιά και η Ένωση Καταναλωτών

Τη διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών στη χώρα μας, αλλά και τις υποχρεώσεις των καταστημάτων απέναντι τους,ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου 2005, στο κεντρικό λιμάνι του […]

Τη διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών στη χώρα μας, αλλά και τις υποχρεώσεις των καταστημάτων απέναντι τους,<…>ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου 2005, στο κεντρικό λιμάνι του ΟΛΠ η Νομαρχία Πειραιά και η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας.

Παρόντες, μάλιστα στην αυριανή διανομή, θα είναι ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μιχάλης Τσιφάκης. Το συγκεκριμένο φυλλάδιο θα διανέμεται καθημερινά από το Κέντρο Ενημέρωσης Τουριστών εντός του Λιμένα Πειραιώς καθ` όλη την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ενώ περιέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα αγαθά και τις υπηρεσίες, που θα αναζητήσουν οι ταξιδιώτες καταναλωτές, από την αρχή έως το τέλος των διακοπών τους.

“Ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας στον αγώνα για την πάταξη της κερδοσκοπίας” δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά και συμπλήρωσε “αφιερώνοντας ο ταξιδιώτης λίγα λεπτά από τον χρόνο του για να διαβάσει το φυλλάδιο, θα γνωρίσει τα βασικά δικαιώματα του στις συναλλαγές του με τις επιχειρήσεις και τους πωλητές”.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών, κ. Μιχάλης Τσιφάκης δήλωσε ότι “ο σκοπός της έκδοσης του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι σύνθετος, γιατί αφενός μεν ενημερώνονται οι καταναλωτές για θέματα που αφορούν στο ταξίδι τους και τις διακοπές τους γενικότερα και αφετέρου ενημερώνονται και οι καταστηματάρχες για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους καταναλωτές. Πιστεύω ότι το φυλλάδιο θα έχει σαν αποτέλεσμα την αυτοπροστασία του καταναλωτή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024