Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση στις πωλήσεις της Accor και 'απογείωση' του προγράμματος Internet

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Μάρτιος 2000, 00:00

Αύξηση στις πωλήσεις της σημείωσε η εταιρία Accor<.> το 1999, και για το 2000 στα σχέδια της συμπεριλαμβάνονται μεγάλες επενδύσεις στο ηλεκτρονικό <...>

εμπόριο.
Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 13,4% και τα συνολικά έσοδα από την λειτουργία της αυξήθηκαν κατά 19,6%. Σαν αποτέλεσμα οι μέτοχοι φέτος θα πάρουν κέρδη ανά μετοχή μεγαλύτερα κατά 12,5% στην ετήσια γενική συνέλευση που θα γίνει στις 30 Μαίου 2000 στο ξενοδοχείο Sofitel του Παρισιού.
Η επέκταση του ξενοδοχειακού ομίλου Accor ακολούθησε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 22% το 1999 κυρίως λόγω της απόκτησης του Red Roof. Για το 2000-2001 αναμένεται ο ρυθμός ανάπτυξης να είναι περίπου 10% χωρίς να συνεχίσουν να γίνονται αξιοσημείωτες εξαγορές.
Όσο για την στρατηγική των ηλεκτρονικών πωλήσεων, η εταιρία φαίνεται ότι έχει βάλει δυναμικούς στόχους. Στα τέλη του Απριλίου ο νέος κόμβος της θα είναι έτοιμος, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα από διάφορα ξενοδοχεία. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση μέσα από τον κόμβο. Ο κόμβος θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικότερα ξενοδοχεία της αλυσίδας.
Την ίδια στιγμή, σε μια προσπάθεια της εταιρίας επιβεβαίωσης της καλύτερης διανομής των προϊόντων της, εφαρμόζεται μια επιθετική πολιτική. Στόχος είναι η παρουσία της Accor σε όλα τα επίπεδα της ηλεκτρονικής διανομής.
Τελικός σκοπός της εταιρίας είναι να γίνει η 'πρώτη' ξενοδοχειακή αλυσίδα στο Internet προσφέροντας ποικιλία δυνατοτήτων στους πελάτες της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top