Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μαρτυρίες πολιτών στο BBC για αύξηση στις τιμές ξενοδοχείων του Λονδίνου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 2005, 00:00

Μαρτυρίες πολιτών δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων BBC, που έκαναν λόγο για αυξήσεις<...>

στις τιμές των Λονδρέζικων ξενοδοχείων, έως και 50%, ενώ από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Ξενοδόχων της Βρετανίας, κ. Bob Cotton, κράτησε τις επιφυλάξεις του για το γεγονός.

“Αν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος τους τις περιστάσεις, ας τους ονομάσουμε και ας τους κατακρίνουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Cotton, ενώ όπως πρόσθεσε “οι περισσότερες από τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες λειτουργούν με κανονικές τιμές, καθώς θέλουν οι πελάτες τους να τους προτιμήσουν ξανά στο μέλλον και δεν αποσκοπούν στην εφήμερη εκμετάλλευση τους”.

Ωστόσο, ο κ. Cotton, παραδέχτηκε ότι δεν είναι βέβαιος ότι όλα τα ξενοδοχεία λειτουργούν με υπεύθυνο τρόπο, αναφέροντας ότι “δεν μπορώ να πω με το χέρι στη καρδιά ότι δεν υπήρξε ούτε ένα ξενοδοχείο, που αύξησε τις τιμές του, αλλά θα ήθελα να δω τις αποδείξεις.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το διαδικτιακό ταξιδιωτικό πρακτορείο lastminute.com, δύο μόλις ώρες μετά την πρώτη έκρηξη στη βρετανική πρωτεύουσα προειδοποιούσε τους πελάτες του για αυξημένες τιμές στα ξενοδοχεία της πόλης. Όπως όμως διευκρίνισε εκπρόσωπος του, μιλώντας στο BBC, “το lastminute.com δεν αύξησε τις τιμές στα ξενοδοχεία του δικτύου του, αλλά σαν ταξιδιωτικό γραφείο όφειλε να προειδοποιήσει το κοινό ότι ορισμένοι ξενοδόχοι έχουν προβεί σε αυξήσεις, κάτι που είναι πέρα από τη δικαιοδοσία του lastminute.com”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top