Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤην παρέμβαση του στρατού ζητά ο ΣΤΕΚ

Την παρέμβαση του στρατού ζητά ο ΣΤΕΚ

Την παρέμβαση του στρατού για την ομαλοποίηση της κατάστασης, που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα αεροδρόμια της Κύπρου,προτείνει στην Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Κύπρου (ΣΤΕΚ). Όπως μάλιστα, χαρακτηριστικά […]

Την παρέμβαση του στρατού για την ομαλοποίηση της κατάστασης, που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα αεροδρόμια της Κύπρου,<...>προτείνει στην Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Κύπρου (ΣΤΕΚ).

Όπως μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΤΕΚ:

“Οι ωρομίσθιοι και πάλιν εκβιαστικά απειλούν να κηρύξουν απεργία στα αεροδρόμια της τουριστικής Κύπρου.

Καταντήσαμε κάθε ανεύθυνο οργανωμένο σύνολο, στο όνομα και υπό το πρόσχημα του ιερού δικαιώματος του απεργείν, να διακυβεύει ατιμωρητί και κατά το δοκούν τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες ετσιθελισμού και ανευθυνότητας, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) προτρέπει την Κυβέρνηση να προστατεύσει την χώρα από τον `εσωτερικό εχθρό` και να καλέσει τους νεο-σύλλεκτους ν` αντικαταστήσουν τους ωρομίσθιους για όσο χρόνο αυτοί δεν συνειδητοποιούν την τεράστια ζημία που προκαλούν στον τόπο μας.

Μόνο έτσι θα τεθεί τέλος στην απαράδεκτη πρόκληση και πάλιν ακυβερνησίας“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024