Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκινούν οι πτήσεις προς Βελιγράδι

Ξεκινούν οι πτήσεις προς Βελιγράδι

Οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, μετά την επικύρωση από τους υπουργούς Εξωτερικών της Κοινότητας της απόφασης για άρση του εμπάργκο πτήσεων που επιβλήθηκε στη Σερβία πριν από την έναρξη των νατοϊκών […]

Οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, μετά την επικύρωση από τους υπουργούς Εξωτερικών της Κοινότητας της απόφασης για άρση του εμπάργκο πτήσεων που επιβλήθηκε στη Σερβία πριν από την έναρξη των νατοϊκών βομβαρδισμών, ξαναρχίζουν<...> μια-μια να πετούν στο αεροδρόμιο 'Σούρτσιν' του Βελιγραδίου.
Μετά την Ολυμπιακή Αεροπορία χθες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και η ελβετική αεροπορική εταιρία "Swissair", πραγματοποιώντας την πτήση Ζυρίχη-Βελιγράδι καθημερινά.
Την Κυριακή, εξάλλου, τις πτήσεις τους για Βελιγράδι<.> θα επαναλάβουν η γερμανική "Lufthansa", η αυστριακή "Austrian Airlines" και η ιταλική "Alitalia", ενώ στις αρχές Απριλίου τις πτήσεις της προς Βελιγράδι θα επαναλάβει και η βρετανική "British Airways".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024