Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤην παρέμβαση του Κεφαλογιάννη ζητά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για το Δωδεκάνησος Pride

Την παρέμβαση του Κεφαλογιάννη ζητά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για το Δωδεκάνησος Pride

Την παρέμβαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη σχετικά με την δρομολόγηση του πλοίου `Δωδεκάνησος Pride`,ζήτησε με επιστολή του την περασμένη εβδομάδα το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπως αναφέρει η τοπική […]

Την παρέμβαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη σχετικά με την δρομολόγηση του πλοίου `Δωδεκάνησος Pride`,<...>ζήτησε με επιστολή του την περασμένη εβδομάδα το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Ροδιακή`.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του Επιμελητηρίου, η οποία μάλιστα κοινοποιήθηκε και στον Γενικό Γραμματέα του ΥΕΝ, κ. Ιωάννη Τζωάννο, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τις πολύ δυσάρεστες εξελίξεις με το θέμα της δρομολόγησης του νέου ταχύπλοου σκάφους `Dodekanisos Pride` στις εσωτερικές γραμμές του νομού μας. Τα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την λειτουργία του παραπάνω σκάφους στις γραμμές μας στερούν από τα νησιά μας τις πολύτιμες και απόλυτα αναγκαίες υπηρεσίες ενός σκάφους που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που η εποχή απαιτεί, σε ένα δρομολόγιο που θα λειτουργούσε για πρώτη φορά και θα έδινε λύση σε συγκοινωνιακές ανάγκες των νησιωτών μας.

Ευελπιστούμε κύριε Υπουργέ, πως οι υπηρεσίες σας και εσείς προσωπικά θα προσεγγίσετε τα παραπάνω ζητήματα στο πλήρες εύρος των παραμέτρων του, με την απαραίτητη ευαισθησία και διάθεση για την αντιμετώπιση του, αφού επενδύσεις αντίστοιχες με αυτή είναι η μόνη διέξοδος για την επίλυση των τεράστιων ακτοπλοϊκών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως περιοχή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024