Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕιρήνη Παπαϊωάννου – Γαβαλά: Ποικίλες επιλογές για κοντινές αποδράσεις προσφέρει στους επισκέπτες της η Λάρισα

Ειρήνη Παπαϊωάννου – Γαβαλά: Ποικίλες επιλογές για κοντινές αποδράσεις προσφέρει στους επισκέπτες της η Λάρισα

Ποικίλες επιλογές για κοντινές αποδράσεις προσφέρει στους επισκέπτες της η Λάρισα, καθώς βρίσκεται στο κεντρικότερο γεωγραφικό σημείο της Θεσσαλίας, γεγονός που της προσδίδει παράλληλα και την ιδιότητα του εμπορικού, επιχειρηματικού κέντρου, ανέφερε στο TravelDailyNews η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου – Γαβαλά

Ποικίλες επιλογές για κοντινές αποδράσεις προσφέρει στους επισκέπτες της η Λάρισα, καθώς βρίσκεται στο κεντρικότερο γεωγραφικό σημείο<...>της Θεσσαλίας, γεγονός που της προσδίδει παράλληλα και την ιδιότητα του εμπορικού, επιχειρηματικού κέντρου, ανέφερε στο TravelDailyNews η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου – Γαβαλά.

Επίσης, όπως υπογράμμισε η κ. Παπαϊωάννου – Γαβαλά, τα υψηλότερα επίπεδα τουριστικής κίνησης καταγράφονται κυρίως τους χειμερινούς μήνες, καθώς τότε καταφθάνουν στη περιοχή επισκέπτες συνεδριακών και εκθεσιακών εκδηλώσεων, επιχειρηματικών και ενημερωτικών ημερίδων.

Όσον αφορά στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ιδιαίτερη προσοχή στρέφουν οι φορείς της πόλης στον αθλητικό τουρισμό, ενώ ήδη διοργανώνονται εκδηλώσεις (meeting) κλασικού αθλητισμού στη Λάρισα, όπως ανέφερε η κ. Παπαϊωάννου – Γαβαλά. Παράλληλα, γίνονται και προσπάθειες για την προσέλκυση επισκεπτών, που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και μάλιστα για την ενίσχυση αυτών των προσπαθειών προγραμματίζεται για το τέλος του επόμενου χρόνου η λειτουργία του αρχαίου θεσσαλικού θεάτρου.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη της κ. Ειρήνης Παπαϊωάννου – Γαβαλά στη στήλη “Συνέντευξη στο TravelDailyNews”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024