Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πτήσεις προς Μόσχα εγκαινίασε η Germanwings

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2005, 00:00

Προς την πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα, μπορούν ήδη να πετούν οι επιβάτες της εταιρίας Germanwings από Αθήνα και Θεσσαλονίκη,<...>

καθώς στις 16 Ιουλίου ο γερμανικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη του πτήση από Κολονία προς Μόσχα, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο του από Κολονία / Βόννη σε μια από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες του κόσμου.

Μάλιστα, για να τονίσουν τη σημασία της νέας αυτή σύνδεσης, στην πτήση επέβαιναν περισσότεροι από 40 σημαντικοί παράγοντες της περιοχής, όπως ο Δήμαρχος της Κολονίας, κ. Fritz Schramma, εκπρόσωποι του Γερμανικού Εμπορο - Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Γενικός Διευθυντής του Αεροδρομίου της Κολονίας, κ. Michael Garvens και ο Dr. Joachim Klein, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Germanwings.

Να τονιστεί ότι η Germanwings είναι η πρώτη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία που πετά στο αεροδρόμιο του Vnukovo, το οποίο πληροί τα πιο σύγχρονα αεροπορικά standards. Το νέο του διεθνές Terminal εγκαινιάστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο, ενώ εξυπηρετείται από ένα απευθείας τρένο που μεταφέρει τους επιβάτες της Germanwings στο κέντρο της Μόσχας σε μόλις μισή ώρα. Η Germanwings, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στο Αεροδρόμιο της Κολονίας / Βόννης, πετά ήδη εδώ και τέσσερις εβδομάδες προς Μόσχα - Vnukovo και από το Βερολίνο - Schonefeld. Με τις νέες αυτές διαδρομές, η Μόσχα έγινε ο 10ος προορισμός της Germanwings από Βερολίνο - Schonefeld, ενώ ο μαγικός αριθμός των προορισμών που εξυπηρετούνται από το Αεροδρόμιο της Κολονίας ανέρχεται πλέον σε `39`.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top