Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντιπροσωπεία του HATTA στην πτήση για Βελιγράδι

Αντιπροσωπεία του HATTA στην πτήση για Βελιγράδι

Στην πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος […]

Στην πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι<.>, συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA<.><...>.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Ευαγγέλου από το γραφείο Epsilon Travel, ο κ. Σπύρος Γκίνης από το Ginis Vacance μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και ο κ. Θανάσης Μαρίνος από το KM Travel & Tourism μέλος του ΗΑΤΤΑ.
Αμέσως μετά την άρση της απαγόρευσης των πτήσεων προς το Βελιγράδι, ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ όπως και τα μέλη του έσπευσαν να υποστηρίξουν την κίνηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για την 'γεφύρωση' των δύο χωρών.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε ότι 'αυτό το καινούργιο βήμα μας δίνει το κουράγιο να προχωρήσουμε και να βοηθήσουμε για την επίτευξη ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή. Ο τουρισμός, ο οποίος ευδοκιμεί σε περίοδο ειρήνης, θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση της κατάστασης. Υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για ανταλλαγή τουριστών μεταξύ της Σερβίας και της Ελλάδας, συνεχίζοντας την παράδοση των δύο χωρών'.
Η Βαλκανική, συνέχισε ο πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ, σύντομα θα αποτελέσει πόλο έλξης των τουριστών από μακρινές περιοχές, με βάση τα συνδυαζόμενα ταξίδια. Επίσης, η ειρήνη στην περιοχή θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πέρασμα των τουριστών από την Βόρεια Ευρώπη προς την Ελλάδα.
Η κίνηση του προέδρου και των υπολοίπων μελών του ΗΑΤΤΑ αντιπροσωπεύει την θέληση όλων των τουριστικών πρακτόρων της Ελλάδας για ειρήνη στην περιοχή και ανάπτυξη του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024