Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αντιπροσωπεία του HATTA στην πτήση για Βελιγράδι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Μάρτιος 2000, 00:00

Στην πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι<.>, συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA<.><...>

.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Ευαγγέλου από το γραφείο Epsilon Travel, ο κ. Σπύρος Γκίνης από το Ginis Vacance μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και ο κ. Θανάσης Μαρίνος από το KM Travel & Tourism μέλος του ΗΑΤΤΑ.
Αμέσως μετά την άρση της απαγόρευσης των πτήσεων προς το Βελιγράδι, ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ όπως και τα μέλη του έσπευσαν να υποστηρίξουν την κίνηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για την 'γεφύρωση' των δύο χωρών.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε ότι 'αυτό το καινούργιο βήμα μας δίνει το κουράγιο να προχωρήσουμε και να βοηθήσουμε για την επίτευξη ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή. Ο τουρισμός, ο οποίος ευδοκιμεί σε περίοδο ειρήνης, θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση της κατάστασης. Υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για ανταλλαγή τουριστών μεταξύ της Σερβίας και της Ελλάδας, συνεχίζοντας την παράδοση των δύο χωρών'.
Η Βαλκανική, συνέχισε ο πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ, σύντομα θα αποτελέσει πόλο έλξης των τουριστών από μακρινές περιοχές, με βάση τα συνδυαζόμενα ταξίδια. Επίσης, η ειρήνη στην περιοχή θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πέρασμα των τουριστών από την Βόρεια Ευρώπη προς την Ελλάδα.
Η κίνηση του προέδρου και των υπολοίπων μελών του ΗΑΤΤΑ αντιπροσωπεύει την θέληση όλων των τουριστικών πρακτόρων της Ελλάδας για ειρήνη στην περιοχή και ανάπτυξη του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top