Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΑναγκαία η κατασκευή ενός νέου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι του Ηρακλείου

Αναγκαία η κατασκευή ενός νέου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι του Ηρακλείου

Αναγκαία κρίθηκε η κατασκευή ενός νέου επιβατικού σταθμού στο λιμένα Ηρακλείου, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτεραοι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, που καταφθάνουν καθημερινά στη περιοχή, όπως συμπέρανε το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος […]

Αναγκαία κρίθηκε η κατασκευή ενός νέου επιβατικού σταθμού στο λιμένα Ηρακλείου, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα<...>οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, που καταφθάνουν καθημερινά στη περιοχή, όπως συμπέρανε το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, σε πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες.

Ο νέος επιβατικός σταθμός, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, θα είναι μίνι και προκάτ και θα γίνει στις προβλήτες 4 και 5 του Λιμανιού, όπου δένουν άλλωστε και τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια, προκειμένου να εξυπηρετήσει την κατάσταση, μέχρις ότου γίνουν οι αναγκαίες υποδομές στο λιμάνι.

Μάλιστα, η εταιρία Louis, που κατέχει τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια, που δένουν στο λιμάνι Ηρακλείου (80%), έχει ζητήσει την εφαρμογή αυστηρών μέτρων στο λιμάνι και έχει προτείνει στον ΟΛΗ να προσφέρει η ίδια τα μηχανήματα για τον έλεγχο των επιβατών και των αποσκευών.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εργασίες για το νέο σταθμό αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 31 του μήνα, ενώ η δημιουργία του αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων, που έχουν στάνταρ ώρες άφιξης και αναχώρησης, με αποτέλεσμα η όποια καθυστέρηση να είναι επιζήμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024