Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αναβαθμίζονται οι πτήσεις στο εσωτερικό

June Field - 28 Μάιος 1999, 00:00

Σε νέα τροχιά αναβάθμισης μπαίνουν οι αερομεταφορές στο εσωτερικό και αφορμή γι αυτό είναι η πρόσφατη επένδυση της Aegean<.>

Aviation και άλλων ιδιωτικών αεροπορικών εταιριών.
Συγκεκριμένα, η Aegean Aviation άρχισε τη λειτουργία ημερήσιων πτήσεων για τέσσερις προορισμούς. Με αφετηρία την Αθήνα θα πετάει για Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.
"Τα νέα αεροσκάφη της εταιρίας, Avro RJ 100, αξίας 28 εκατ. δολαρίων είναι τα πρώτα πολυτελή αεροσκάφη που θα πετάνε στον ελληνικό ουρανό" δήλωσε ο κ. Αντώνης Σιμιγδαλάς, γενικός διευθυντής της Aegean Aviation.
Έτσι οι τέσσερις ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις αερομεταφορές με αξιώσεις πλέον απειλούν το μονοπώλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας στους 34 προορισμούς εσωτερικού που πετάει. Τα φιλόδοξα επενδυτικά σχέδια των εταιριών αυτών φέρνουν την Air Greece να ετοιμάζεται προσθέσει δύο Fokker 100s στο στόλο τριών ATRs που διαθέτει, η Cronus να έχει παραγγείλει δύο Boeing 700 για παράδοση το 2001 και η Air Manos να δραστηριοποιείται με νέους προορισμούς και ελαφρά χαμηλότερες τιμές στα δρομολόγια εσωτερικού.
Οι εταιρίες αυτές δείχνουν να είναι η απάντηση στις ταλαιπωρίες που έχει γνωρίσει το επιβατικό κοινό τον τελευταίο καιρό, λόγω των συχνών απεργιών του προσωπικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρουν οι ιδιωτικές εταιρίες είναι το γεγονός ότι πετάνε από τον ανατολικό αερολιμένα εξυπηρετώντας έτσι όσους φθάνουν με ξένες αεροπορικές εταιρίες και συνεχίζουν για κάποιον άλλο ελληνικό προορισμό, οι οποίοι δεν χρειάζονται έτσι να αλλάξουν αεροδρόμιο, εκτός και αν συνεχίζουν με την Ολυμπιακή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top