Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υφυπουργός Εξωτερικών - Γιώργος Βαληνάκης

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιούλιος 2005, 00:00

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης υπέγραψε χτες ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Βαληνάκης, ο οποίος πραγματοποιεί<...>

από χτες επίσκεψη στη Λιβύη, ενώ όπως δήλωσε “η Λιβύη είναι μια χώρα γειτονική, μια χώρα φιλική για την οποία τρέφουμε ιδιαίτερα αισθήματα και θέλουμε αυτά τα αισθήματα να τα μεταφράσουμε σε συγκεκριμένα σχέδια συνεργασίας σε όλους τους τομείς, πολιτικό, οικονομικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό”.

Σχετικά με την υπογραφή Μνημονίου ο κ. Υφυπουργός ανέφερε ότι “υπογράψαμε ένα μνημόνιο συνεργασίας, που θα είναι το πρώτο πρακτικό βήμα προς την υπογραφή μιας σειράς συμφωνιών, που θα φέρουν τις δυο χώρες κοντύτερα και θα μετουσιώσουν σε πράξη τους σχεδιασμούς που έχουμε κάνει, έτσι ώστε η χώρα μας ως χώρα ευρωπαϊκή και η Λιβύη ως χώρα αραβική και αφρικανική να έλθουν πιο κοντά και να μπορέσουμε επ` ωφελεία των δυο λαών να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες συνεργασίες”.

Επίσης, ο κ. Βαληνάκης, μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας των δυο υπουργείων Εξωτερικών, είχε ολιγόωρη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Λιβύης, κ. Χαφιάνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top