Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑποχωρεί η Canadian Airlines από την συμμαχία Oneworld

Αποχωρεί η Canadian Airlines από την συμμαχία Oneworld

Το διοικητικό συμβούλιο της συμμαχίας Oneworld πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι η αεροπορική εταιρία Canadian Airlines δεν θα συμμετέχει πλέον στην συμμαχία από την πρώτη Ιουνίου του 2000. Η Canadian Airlines ήταν […]

Το διοικητικό συμβούλιο της συμμαχίας Oneworld πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι η αεροπορική εταιρία Canadian Airlines<.> δεν θα συμμετέχει πλέον στην συμμαχία από την<...> πρώτη Ιουνίου του 2000.
Η Canadian Airlines ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας όπως και οι αεροπορικές εταιρίες American Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways και Qantas.
Εδώ και μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί από την Canadian Airlines ότι θα αποχωρήσει από την συμμαχία και ο κύριος λόγος ήταν η εξαγορά της από την Air Canada.
Υπενθυμίζουμε ότι από τον Φεβρουάριο του 1999 έχουν ενταχθεί στην συμμαχία η Finnair, και η Iberia και τον Ιούνιο αναμένεται να ενταχθούν η LanChile και η Aer Lingus.
Το δίκτυο της Oneworld<.> εξυπηρετεί περισσότερους από 650 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η συμμαχία ανακοίνωσε ότι θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί τις 7 πόλεις του Καναδά με 64 πτήσεις καθημερινά, δημιουργώντας μάλιστα και καινούργια γραφείο στο Βανκούβερ του Καναδά.
'Ο Καναδάς θα συνεχίσει να παίζει σπουδαίο ρόλο για το δίκτυο της συμμαχίας', ανακοίνωσε ο πρόεδρος της American Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Oneworld κ. Don Carty, και συνέχισε λέγοντας ότι 'η Canadian Airlines έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην αρχή της συμμαχίας, και ενώ λυπούμαστε που αποχωρεί, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προνόμια και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας ώστε να συνεχίσουμε να αναγνωριζόμαστε σαν το καλύτερο αεροπορικό δίκτυο του κόσμου'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024