Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αποχωρεί η Canadian Airlines από την συμμαχία Oneworld

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Μάρτιος 2000, 00:00

Το διοικητικό συμβούλιο της συμμαχίας Oneworld πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι η αεροπορική εταιρία Canadian Airlines<.> δεν θα συμμετέχει πλέον στην συμμαχία από την<...>

πρώτη Ιουνίου του 2000.
Η Canadian Airlines ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας όπως και οι αεροπορικές εταιρίες American Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways και Qantas.
Εδώ και μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί από την Canadian Airlines ότι θα αποχωρήσει από την συμμαχία και ο κύριος λόγος ήταν η εξαγορά της από την Air Canada.
Υπενθυμίζουμε ότι από τον Φεβρουάριο του 1999 έχουν ενταχθεί στην συμμαχία η Finnair, και η Iberia και τον Ιούνιο αναμένεται να ενταχθούν η LanChile και η Aer Lingus.
Το δίκτυο της

Oneworld<.>

εξυπηρετεί περισσότερους από 650 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η συμμαχία ανακοίνωσε ότι θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί τις 7 πόλεις του Καναδά με 64 πτήσεις καθημερινά, δημιουργώντας μάλιστα και καινούργια γραφείο στο Βανκούβερ του Καναδά.
'Ο Καναδάς θα συνεχίσει να παίζει σπουδαίο ρόλο για το δίκτυο της συμμαχίας', ανακοίνωσε ο πρόεδρος της American Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Oneworld κ. Don Carty, και συνέχισε λέγοντας ότι 'η Canadian Airlines έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην αρχή της συμμαχίας, και ενώ λυπούμαστε που αποχωρεί, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προνόμια και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας ώστε να συνεχίσουμε να αναγνωριζόμαστε σαν το καλύτερο αεροπορικό δίκτυο του κόσμου'.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top