Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Περισσότερα τα μέλη της Star Alliance

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάρτιος 2000, 00:00

Από χθες η αεροπορική συμμαχία Star Alliance<.> έχει περισσότερα μέλη αφού προστέθηκαν στα μέλη της οι αεροπορικές εταιρίες<...> του γκρουπ της Austrian Airlines<.>

, η Lauda Air, και η Tyrolean Airways.
Έτσι στο τέλος του 2000, η Star Alliance θα έχει 15 μέλη τα οποία είναι γνωστές αεροπορικές εταιρίες, θα προσφέρει περισσότερους από 800 προορισμούς σε περισσότερες από 130 χώρες, με περίπου 2.200 αεροπλάνα.
Από τις 26Μαρτίου η Austrian Airlines, η Lauda Air, και η Tyrolean Airways, θα γίνουν μέλη του που προγράμματος συχνών επιβατών Lufthansa Miles & More. Από αυτή την ημερομηνία και μετά οι επιβάτες των παραπάνω αεροπορικών εταιριών δεν θα κερδίζουν μίλια στο the Qualiflyer program. Μέχρι τις 25 Μαρτίου του 2001, δηλαδή για ένα ακόμη χρόνο οι επιβάτες των αεροπορικών γραμμών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Qualiflyer Bonus Miles θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα μίλια τους με μια από τις τρεις αεροπορικές εταιρίες, μετά θα είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν με κάποια αεροπορική εταιρία που συμμετέχει στο Qualiflyer Bonus Miles.
Με την ευκαιρία της έναρξης του θερινού οραρίου των δρομολογίων (26 Μαρτίου) η Austrian Airlines πρόσθεσε από χθες νέους προορισμούς. Έτσι θα πετάει καθημερινά για το Σικάγο και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου για τη Ουάσινγκτον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top