Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπέρ του συστήματος `all inclusive` ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας

Υπέρ του συστήματος `all inclusive` ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας

Υπέρ του συστήματος `all inclusive` τάχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, κ. Παναγιώτης Μπράμος,σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα των πρόσφατων δηλώσεων του προέδρου της Ομοσπονδίας […]

Υπέρ του συστήματος `all inclusive` τάχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, κ. Παναγιώτης Μπράμος,<...>σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα των πρόσφατων δηλώσεων του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων κ. Κ. Μπρεντάνου, ο οποίος έκανε λόγο για μετατόπιση του 40% των πελατών των ενοικιαζόμενων δωματίων στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, που λειτουργούν με το σύστημα του `all inclusive`.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ο κ. Μπρετάνος “η υιοθέτηση της πολιτικής του all inclusive από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα αποτελεί καταστροφή για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Κέρκυρας”.

Ο κ. Μπράμος τόνισε ότι μόνο το 13% των ξενοδοχειακών κλινών της Κέρκυρας λειτουργούν με το συγκεκριμένο σύστημα και αν ίσχυαν τα ποσοστά στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Μπρεντάνος, θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη δυναμικότητα κλινών στα ξενοδοχεία της Κέρκυρας, απ` ότι σήμερα”. Ακόμη, χαρακτήρισε λαϊκίστικες τις φωνές που ακούγονται, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “το `all inclusive` είναι ευρωπαϊκή πολιτική προσέλκυσης τουριστών, την οποία αν απαρνηθεί η Κέρκυρα, τότε θα μείνει χωρίς τουρισμό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024