Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση Αλογοσκούφη - Αβραμόπουλου

Αλογοσκούφης: Κεντρικό ζήτημα για τη χώρα η τουριστική της ανάπτυξη

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Ιούλιος 2005, 00:00

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2005, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα σχετικά...

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2005,<...>

ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα σχετικά με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης, όπως τις εκκρεμότητες με τις παλιές συμβάσεις της Εταιρίας και το υπό διαμόρφωση αναπτυξιακό της σχέδιο.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, μετά τη συνάντηση χαρακτήρισε την τουριστική ανάπτυξη κεντρικό ζήτημα για τη χώρα, ενώ όπως επεσήμανε “οι περισσότερες επενδύσεις που υπήχθησαν στον αναπτυξιακό νόμο προέρχονται από τον κλάδο του τουρισμού”.

Από την άλλη, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του τουρισμού και ανέφερε ότι “όλοι οι σχετικοί δείκτες κινούνται ανοδικά”.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επιπτώσεις των τελευταίων τρομοκρατικών ενεργειών στον τουρισμό, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι “η τρομοκρατία και οι φυσικές καταστροφές είναι φυσικό να επηρεάζουν παγκοσμίως την τουριστική αγορά” και τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα, συμπληρώνοντας ότι “η τουριστική περίοδος θα κλείσει για τη χώρα μας χωρίς προβλήματα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top